Play ponuda

Okorjeloj ovisnici o metamfetaminu socijalna služba oduzela djecu

shimmer fallback

Glumac Charlie Sheen i dalje vodi razularen život pun poroka. U tome da se smiri i dovede u red, ne pomaže mu ni njegova bivša supruga Brooke Mueller koja je ovisnica o metamfetaminu.

4.5.2013.
17:23
Play ponuda

Iako je već 19 puta bila na odvikavanju, Brooke Mueller i dalje je teška ovisnica o metamfetaminu.

Ovoga puta odbila je otići u kliniku za odvikavanje, a socijalna služba odvela joj je djecu, četverogodišnje blizance Boba i Maxa. Brooke je s djecom živjela u obiteljskoj kući u Los Anlegesu, koju je nekoć dijelila s Charliejem Sheenom (47).

Bivša supruga glumca Sheena izgubila je skrbništvo nad njihovom djecom, jer je ovisna o metamfetaminu, no i dalje tvrdi da nema problema s drogom te da je potpuno zdrava. Sudac joj je oduzeo blizance, a privremeno skrbništvo dao je Denise Richards (42), prvoj suprugi popularnog glumca. Glumica, s kojom je Sheen bio u braku prije Brooke, već se brinula o dječacima dok im se mama liječila 2012. godine.

'Obožavam ih i želim da Charliejeve i moje kćeri Sam (9) i Lola (7) te moja posvojena Eloise (2) odrastaju s njima. Uvijek ću im biti potpora', izjavila je Denise. Izvori bliski sudu kažu da nije bilo govora da će Charlie dobiti djecu jer i sam ima problema s alkoholom, drogom i bijesom.

Play ponuda
Play ponuda