SLAVNA PJEVAČICA POZIRALA JE GOLA NA LIVADI: / A onda je sve iznenadila kada je otkrila da boluje od neizlječive bolesti

Image
Foto: Instagram/LeAnn Rimes

LeAnni je dijagnosticirana psorijaza kada je imala samo dvije godine, a do njene šeste godine bolest joj je zahvatila 80% tijela

31.10.2020.
19:27
Instagram/LeAnn Rimes
VOYO logo

Američka pjevačica LeAnn Rimes (38) na svom je Instagramu otkrila da ima kožnu bolest psorijazu. To je vjerno dočarala fotografijama na kojima pozira gola na livadi, a na tijelu su joj vidljive crvene mrlje i ranice.

"Ovo je konačno moje vrijeme da budem neskromno iskrena što je psorijaza i kako izgleda. Znate li kad otkrijete nešto što ste držali toliko dugo u sebi koliko je to olakšanja? To su meni ove fotografije. Trebala sam ovo. Cijelo moje tijelo, moj um, moj duh, to su očajnički trebali", napisala je uz objavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Psorijaza je neizlječiva autoimuna bolest kojoj je još uvijek nepoznat uzrok. LeAnni je dijagnosticirana kada je imala samo dvije godine. Do šeste godine oko 80% njenog tijela bilo je prekriveno bolnim crvenim mrljama, sve osim ruku, stopala i lica, otkrila je za Glamour magazin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napokon u dvadesetima pronašla sam tretman koji mi je održavao kožu čistom. Kako se moje stanje poboljšavalo, rastezala sam vrijeme između svake injekcije, a onda sam prije dvije i pol godine prestala s terapijom. A onda se dogodio početak ove godine. Činilo se kao da se pakao otvorio u svijetu i unutar mene, kao što sam sigurna da se dogodio i mnogim drugim ljudima usred ove pandemije.

Odjednom sam se od bavljenja onim što volim i druženja s ljudima, samo motala po kući u znoju. Stres je uobičajeni pokretač psorijaze, a s toliko neizvjesnosti oko nas dogodilo se da mi se stanje odmah pogoršalo", ispričala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo