Iva Grgurić poznata je po sudjelovanju u srpskom reality showu 'Zadruga'. Uspjela je 2020. i pobijediti u showu gdje je upoznala Filipa Đukića s kojim je neko vrijeme bila u vezi i nakon izlaska iz showa

Hrvatica Iva Grgurić osvojila je regiju 2020. godine svojom skromnošću, jednostavnošću, dobrotom, borbenošću i poštivanjem tuđeg. Sve to joj je omogućilo pobjedu u srpskom reality showu 'Zadruga'. Ondje se zatekla s ostalih 50 kandidata.

"Hvala vam svima, nisam vjerovala u sebe, ali ovo je prava Iva Grgurić. Sretna sam, neopisivo. Srce mi lupa", rekla je tada Iva. Pobjeda joj je donijela 50 tisuća eura (oko 376 tisuća kuna). Prije ulaska u sam reality ispričala je kako projekt smatra velikim izazovom gdje će dokazati gledateljima kakva je osoba.

"U životu sam svašta prošla i iz svake situacije izašla kao pobjednik. Nije lako biti zatvoren u kući s pedesetak različitih profila, ali bez obzira na to, znam se snaći u svakoj situaciji i iz nje izvući ono najbolje" rekla je Iva prije ulaska u 'Zadrugu'.

Natjecatelji je nisu voljeli

Vrlo rano u natjecanju Iva je postala jedan od favorita i time navukla na sebe bijes ukućana. Stalno su je psovali, a ekipi se pridružio i njen bivši dečko Stefan Karić koji je priznao da je s njom bio u vezi samo zbog reality priče.

U životu je prošla kroz svakakve nedaće o kojima je otvoreno pričala. U showu je priznala kako je bila u vezi sa starijim muškarcem koji je tada imao 60 godina. Od svojih je roditelja pobjegla u Zagreb i iznajmila stan. Ondje je upoznala muškarca koji je bio u invalidskim kolicima, a upoznao ih je njegov pomoćnik. Ispričala je kako je na početku sve bilo super. On joj je punio hladnjak, nije morala plaćati režije, a kasnije ga je upoznala i sa svojom majkom. Pomagao je i njezinoj majci te braći.

Onda je Ivu jednog dana odveo na Sljeme i rekao kako postoji cijena za sve to što joj radi. Tražio je nešto zauzvrat. Tražio je da Iva bude s njim. Iva nije pristala na ponudu te je spakirala stvari i napustila stan. Tvrdi da se prostitucijom nikada nije bavila. Navodno joj je i ugradio kameru u dnevni boravak, spavaću sobu te je imao i listu njezinih poziva. Osjećala se kao da je u zlatnom kavezu. Od 'zatvora' spasio ju je bivši dečko.

Prekinula je vezu s Filipom s kojim je prohodala u showu

"Uvijek ću mu biti zahvalna što me spasio od njega!", kazala je Iva.

U 'Zadruzi' Iva je izmjenjivala nježnosti s Filipom Đukićem s kojim je kasnije i prohodala. Živjeli su neko vrijeme zajedno u Beogradu, a njihova avantura trajala je do siječnja 2021. godine. Trenutno uživa u slobodi.

Na Instagramu objavljuje golišave fotografije kako uživa u Dubaiju. Nakon izlaska iz showa odlučila je otići u poduzetničke vode, uskoro otvara svoj kozmetički salon, no ta priča više nije aktualna. Danas radi kao voditeljica na srpskoj televiziji Red TV. Pojavila se i spotu bivšeg natjecatelja glazbenog showa 'Zvezde Granda' Valentina Perutina.

Nedavno se pojavila i u 'Zadrugoviziji' gdje je sudjelovala kao članica žirija. Otkrila kako joj se ne sviđa ponašanje oženjenog natjecatelja Nenada Aleksića Ša i Tare Simov.

"Njihov nastup je pokazao njihovu vezu. Po meni, njihova veza nema nikakvu nadu, nikakvu budućnost. Generalno, sve što vidim mi se gadi. Boli me želudac od toga. Mislim da će, čim se završi reality, tome doći kraj", rekla je Iva koja inače u dobrim odnosima sa ženom spomenutog repera.

"Mislim ono što sam mu i rekla, da je izgubio zlato, a dobio ništa. Ivana je jedna zrela, stabilna, prepametna žena. Divim joj se što se nije oglašavala. Ja bih tamo uletjela sa bagerom i razbila sve da je u pitanju moj muž - rekla je bivša zadrugarka, piše Blic.