Play ponuda

SIMONIN SAVJET ŽENAMA: / 'Ne samo što je ponižavajuće za vas da hodate polugole nego je i grijeh'

Image
Foto: Facebook/Simona Mijoković

Nedavno ponovno udana bivša gospođa Gotovac je potpuno promijenila život. Od starlete je postala iskrena vjernica, a na Facebooku najradije piše o svojoj najvećoj ljubavi - Isusu.

12.8.2016.
9:50
Facebook/Simona Mijoković
Play ponuda

Simona Mijoković često savjetuje svoje pratitelje na društvenim mrežama kako živjeti u ljubavi s Kristom.

Image
FURA SE NA SLAVNU HOLIVUDSKU GLUMICU: /

Simona potpuno promijenila imidž

Image
FURA SE NA SLAVNU HOLIVUDSKU GLUMICU: /

Simona potpuno promijenila imidž

Smatra da može pomoći svima koji su u nedoumici po pitanju vjere jer je "i sama bila izgubljena", a upravo je u vjeri našla spas nakon što joj je dozlogrdilo živjeti razvratnim životom kakav je vodila s bivšim suprugom Antom Gotovcem.

Ovoga je puta Simona pisala o ženskom odijevanju.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Kad vam netko udijeli 'kompliment' da ste " komad" ili " koja pica" - nemojte se radovati", započela je Simona svoju objavu.

"Mislim da to nije nikakav kompliment nego ponižavajući izraz za ženu. Ženu koja je predivno Božje biće. Ženu koja je Božji unikat, a ne predmet požude, komad mesa", objasnila je bivša starleta svoje viđenje ženskog tijela te pozvala žene da se odijevaju dostojanstveno.

"Žene, budimo drugačije, budimo unikat - ali Kristov unikat. I dok u svijetu svi pokazuju tijelo ti ga skrivaj dostojanstvenom odjećom. Odjećom koja neće otkrivat tvoje grudi i noge. Ne samo sto je Ponižavajuće za ženu da hoda polugola nego je i grijeh. Oblači se tako da zadiviš Oca Nebeskog a ne ' internetske mreže- publiku, muškarce... Ako želiš biti najljepša onda ces imat samo jedan cilj u očima a to je Nebo!", poručila je Simona.

Simona je još prije nekoliko mjeseci objasnila kako je potpuno promijenila svoj stil odijevanja. Tako Simonu, koju smo bili navikli gledati u izazovnim mini haljinama s dubokim dekolteom, sada možemo vidjeti pokrivenu 'od glave do pete', u širokim bluzama. Jedino čega se nije mogla odreći je šminka, s objašnjenjem kako joj je to posao. No, i tu je 'smanjila doživljaj' pa je njen make up sada mnogo decentniji nego prije.

Simona, koja se nedavno udala za poduzetnika Stanislava Mijiokovića i preselila se u austrijski Linz, prije nekog je vremena napisala dugačku objavu o tome zašto je joga "vražje djelo".

Play ponuda
Play ponuda