NIJE SEVE JEDINA / Brena samu sebe nokautirala, a Šuput je pala ravno - u publiku: 'Pjevala sam na ćoravo, mislili su da sam se opila'

Pjevačice Severina, Lepa Brena i Maja Šuput te pjevači Alen Islamović i Loša iz Plavog orkestra prisjetili su se svojih padova na koncertima

22.7.2021.
10:55
Instagram/severina, majasuput

Severina Kojić  skakala je po pozornici u Vrnjačkoj Banji, kad je zapela za reflektor i pala na stražnjicu. 

''Završio je koncert, bilo je fantastično, malo sam natukla kičmu, ali vrijedilo je. Vrijedilo je, što bi rekli ljudi, vrijedilo je'', oglasila se Severina nakon koncerta. No, Severini to nije prvi pad.

''Išla sam skočiti s podesta bubnjara. To sam napravila dotad valjda tisuću puta. I kako sam naskočila, tako sam ostala dolje sjedeći. Prvo sam uzela štiklu jer sam mislila da je ona možda propala. Štikla nije propala, što znači da mi je koljeno propalo točno za taj osjećaj koji sam osjetila'', prisjetila se Seve za IN magazin

Bilo je to na jednom koncertu u Splitu kada je Severina prvi put slomila nogu. U pomoć joj je tada priskočila majka Ana.

''Ali kad se popela mama! Razgrnula ih je kao Mesija i rekla: 'Ćerce moja.' Kad sam nju vidjela, nekako mi se sve to učinilo preprivatno, kao da je privatizirana bina. Samo sam rekla, skinite je s bine i nastavite svirati'', prisjetila se Severina.

Brena samu sebe sabotirala, Šuput pala ravno u publiku

Lepa Brena je pak na pozornici samu sebe nokautirala svojom nogom.

''Bina je bila klizava, moji đonovi su bili malo namočeni vodom, ja sam tom nogom nekako zamahnula. Kad sam se zveknula po glavi, to je bio trenutačni nokaut", objasnila je Brena jednom prilikom.

Maja Šuput i Danijela Martinović su na svojim koncertima uspjele pasti ravno u publiku.

''Bila sam ćorava, nisam vidjela ništa, imala sam dioptriju 5 i kako me zaslijepio reflektor, nisam vidjela ništa. Ne vidim, pjevam na ćoravo i zakoračim, s glavom u publiku, pod. Katastrofa, ubila sam se! Ja siroče nisam vidjela, ljudi misle da sam se opila, nemam pojma'', ispričala je Šuput u InMagazinu.

''Do toga da mi je pukao tak, pa sam pala s bine ravno na ljude. Svašta sam ja prošla... Ali znate što, uopće mi nije neugodno. Možda je to zabrinjavajuće?!'' pita se Danijela Martinović. 

Loša iz Plavog orkestra se onesvijestio na pozornici

Alen Islamović na koncertu je doživio i padove uslijed elektrošoka.

''Kad bi udario pljusak, kompletna struja ulazila je u mikrofone, u gitare. Kako smo mi divljali na bini, bili smo heavy metalci, pa kad bismo se gitarist i ja slučajno dotaknuli ili očešali jedan o drugoga, struja bi nas bacala po deset metara'', prisjetio se pjevač. 

Loša iz Plavog orkestra pamti jedan nezaboravni izlazak na pozornicu. Na tom je koncertu izašao pred publiku i umjesto pozdrava ''dobra večer'' uslijedio je neočekivan obrat.

''Kako je bio nizak ulaz, bila su neka betonska vrata, ja sam snažno udario glavom i onesvijestio sam se na bini. Međutim, tek tad je počelo skandiranje, mislili su da pravim neki scenski pokret'', ispričao je Loša.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen