Pjevačica je za objavu intimnih fotografija 2018. optužila bivšeg partnera tvrdeći kako joj se na taj način osvećuje

Severina Kojić gostovala je tijekom vikenda u emisiji '150 minuta' na srpskoj Prvoj televiziji. S voditeljicom Marijom Kilibardom razgovarala je o kampanji protiv govora mržnje 'Hejt, Sloveni' koju je nedavno snimila s kolegama iz regije.

No, u jednom trenutku pjevačica se obrušila na Kilibardinu kolegicu Jovanu Joksimović koja je 2018. u Jutarnjem programu objavila njene gole fotografije.

"Imala sam neugodnosti s vašom televizijom. Voditeljica je u Jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakirane s mog mobitela. Naša djeca su se igrala zajedno, poznajem i njezina muža, koji pjeva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dijete i moje dijete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutro na televiziji. To je bilo strašno", izjavila je Severina.

Voditeljica ju je pitala je li se nakon tog incidenta čula s Jovanom, a pjevačica joj je rekla kako nije.

Srpski telegraf kontaktirao je Jovanu za komentar, ali bila je kratka. "Ma, ne. Ne želim je komentirati. Hvala na pozivu. Prijatno i doviđenja", rekla je voditeljica.

Inače, Severinine gole fotografije procurile su u javnost prije tri godine, a za objavu je optužila bivšeg partnera tvrdeći kako joj se na taj način osvećuje. Jovana ih je komentirala s gostima u studiju u Jutarnjem programu na Prvoj televiziji.

Voditeljica i njezin suprug Željko Joksimović bili su na Severininom vjenčanju s Igorom Kojićem u Beogradu 2015., a prije nekoliko godina zajedno su pozirali u Šibeniku u lokalnoj pekari.