Play ponuda

SEVERINA OPLELA PO JOKSIMOVIĆEVOJ ŽENI ZBOG OBJAVE GOLIH FOTOGRAFIJA: / 'Naša djeca su se igrala zajedno, družili smo se, takve stvari se ne rade'

Image

Pjevačica je za objavu intimnih fotografija 2018. optužila bivšeg partnera tvrdeći kako joj se na taj način osvećuje

19.4.2021.
19:58
Play ponuda

Severina Kojić gostovala je tijekom vikenda u emisiji '150 minuta' na srpskoj Prvoj televiziji. S voditeljicom Marijom Kilibardom razgovarala je o kampanji protiv govora mržnje 'Hejt, Sloveni' koju je nedavno snimila s kolegama iz regije.

No, u jednom trenutku pjevačica se obrušila na Kilibardinu kolegicu Jovanu Joksimović koja je 2018. u Jutarnjem programu objavila njene gole fotografije.

Image
SEVERINA POSVETILA EMOTIVNU OBJAVU POKOJNOM PRIJATELJU: /

'Svima nam nedostaješ. I danas smo pričali o tebi'

Image
SEVERINA POSVETILA EMOTIVNU OBJAVU POKOJNOM PRIJATELJU: /

'Svima nam nedostaješ. I danas smo pričali o tebi'

"Imala sam neugodnosti s vašom televizijom. Voditeljica je u Jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakirane s mog mobitela. Naša djeca su se igrala zajedno, poznajem i njezina muža, koji pjeva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dijete i moje dijete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutro na televiziji. To je bilo strašno", izjavila je Severina.

Voditeljica ju je pitala je li se nakon tog incidenta čula s Jovanom, a pjevačica joj je rekla kako nije.

Srpski telegraf kontaktirao je Jovanu za komentar, ali bila je kratka. "Ma, ne. Ne želim je komentirati. Hvala na pozivu. Prijatno i doviđenja", rekla je voditeljica.

Inače, Severinine gole fotografije procurile su u javnost prije tri godine, a za objavu je optužila bivšeg partnera tvrdeći kako joj se na taj način osvećuje. Jovana ih je komentirala s gostima u studiju u Jutarnjem programu na Prvoj televiziji.

Voditeljica i njezin suprug Željko Joksimović bili su na Severininom vjenčanju s Igorom Kojićem u Beogradu 2015., a prije nekoliko godina zajedno su pozirali u Šibeniku u lokalnoj pekari.

Play ponuda
Play ponuda