SEVERINA NA METI SRPSKIH MEDIJA / Žele joj zabraniti 'da nogom kroči u Srbiju', optužuju da mrzi sve Srbe: 'Ne znam šta joj bi da tako nešto izjavi'

'Sve to možda i ne bi bilo toliko strašno da Severina dobar dio svoje karijere nije izgradila u Beogradu i Srbiji, gdje i dan-danas redovno nastupa', pišu srpski mediji nakon što je Severina odbila sudjelovanje na 'Dodikovoj TV'

7.10.2021.
11:55
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Naša poznata pjevačica Severina Vučković na novoj regionalnoj televiziji UNA TV trebala je imati svoj show. Unu mnogi nazivaju i "Dodikova TV" jer je u suvlasništvu Igora Dodika, sina člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

No, Severina je upravo zbog pojedinih Dodikovih izjava odustala od talk showa, pojasnivši svoju odluku kako "ne želi sudjelovati u projektu koji ima veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način i koja ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid".

Dan nakon te odluke srpski mediji po Severini su sasuli drvlje i kamenje.

'Vodi antisrpsku politiku'

"Jedan popularni lanac kladionica nedavno je angažirao Severinu za jedno od svojih zaštitnih lica, iako hrvatska pjevačica već neko vreme pljuje po Srbima, uključujući i patrijarha Porfirija, a sada je pokazala da vodi i antisrpsku politiku", objavio je Objektiv.rs kao komentar na izjavu pjevačice da ne želi surađivati s onima koji negiraju genocid u Srebrenici, "pa se postavlja pitanje da li srpska kladionica priznaje nepostojeći genocid". Dodali su kako Severini "ne treba povod kad se radi o novcima".

"Severina je ovim jasno dokazala da vjeruje da je ratni zločin koji se dogodio 1995. godine u Srebrenici zapravo genocid, kao i da svi njeni suradnici tako misle, budući da ona ne bi ni surađivala s njima da nije tako. Dovodi se u pitanje ima li i poznati lanac kladionica takav stav. Naime, Severina, Miloš Biković i Rade Šerbedžija dio su najnovije reklamne kampanje kladioničarskog lanca”, napisao je Objektiv.rs.

Podsjetili su i na to da je Severina "u posljednje vrijeme imala već nekoliko ispada, te da je u SMS porukama napadala poglavara Srpske pravoslavne crkve Porfirija. Zamjerala je patrijarhu što je u dobrim odnosima sa ocem njenog sina Milanom Popovićem, sa kojim se već neko vrijeme sudi oko skrbništva”, dodali su.

'Dobar dio karijere izgradila je upravo u Srbiji'

Nadalje, Informer.rs piše da se “Vučkovićeva, koja u Srbiji zarađuje silne pare, tako se javno pridružila hejterima koji pokušavaju optužiti čitav srpski narod i označavajući ga kao zločinački i genocidan! I sve to možda i ne bi bilo toliko strašno da Severina dobar dio svoje karijere nije izgradila u Beogradu i Srbiji, gdje i dan-danas redovno nastupa". Navedeni je portal pozvao na zabranu ulaska Severine u Srbiju "u najkraćem roku".

Prema pisanju Informera, Severina "bolesno mrzi Srbe", a svoje mišljenje dao je i folk pjevač Miloš Bojanić koji je "zgrožen njenom izjavom" te je, kao i oni, zaključio da "Severinu ne treba pustiti ni da kroči u Srbiju".

“Država treba odmah reagirati i zabraniti joj ulazak u zemlju. Mi smo dostojanstveni i sve praštamo, ali ne smijemo baš dozvoli da razni pljuju po nama. Pa ta žena je bila u braku sa dva Srbina, a sa jednim ima i dijete!? Ne znam šta joj bi da tako nešto izjavi”, poručio je pjevač.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali