SERIJA KOJA JE PODIGLA PRAŠINU NA BRITANSKOM DVORU: / Izvor tvrdi: 'Bijesni su...'

Image
Foto: IMDB

Višestruko nagrađivana serija 'Kruna' fokusira se na stvarne povijesne događaje u Britaniji od početka Elizabetine vladavine, ali su privatni dijalozi fiktivni

17.11.2020.
19:18
IMDB
Play logo

Britanska kraljevska obitelj navodno je izvan sebe zbog nove sezone Neftlixove serije "Kruna" koja govori o odnosu princa Charlesa i princeze Diane. Samo par dana nakon početka emitiranja četvrte sezone, 15. studenoga, britanski mediji citiraju izvor blizak Buckinghamskoj palači koji tvrdi da je 'show' više fikcija nego činjenica i da se posebno pogrešno interpretira princ Charles. "U obitelji su ponajviše frustrirani i ljutiti jer se Charles povlači po blatu", citira list Telegraph neimenovani izvor iz palače.

Image
PRINCEZA DIANA PATILA JE OD BULIMIJE I NEZAUSTAVLJIVO JELA: /

U seriji 'Kruna' prikazana je kao naivna tinejdžerica

Image
PRINCEZA DIANA PATILA JE OD BULIMIJE I NEZAUSTAVLJIVO JELA: /

U seriji 'Kruna' prikazana je kao naivna tinejdžerica

I Mail on Sunday pisao je da su u kraljevskoj obitelji krajnje nezadovoljni serijom, pozivajući se na Charlesova prijatelja. Sedamdesetdvogodišnji prijestolonasljednik osobno ne gleda seriju, pišu mediji, a njegov glasnogovornik odbio je komentirati bilo što na tu temu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kruna", koja je već osvojila brojne nagrade, među kojima su Emmyji i Zlatni globusi, fokusira se na stvarne povijesne događaje u Britaniji od početka Elizabetine vladavine, ali su privatni dijalozi fiktivni. Aktualna četvrta sezona počinje izborom Margaret Thatcher za premijerku. Kada je riječ o kraljevskoj obitelji, u središtu pažnje je odnos Diane (Emma Corrin) i Charlesa (Josh O'Connor), koji je u to doba još ljubovao s Camillom.

U intervjuu za BBC prije 25 godina, na pitanje je li Camilla bila razlog propasti njezina braka, Diana je odgovorila: "Znate, bilo nas je troje u tom braku pa je pomalo bila gužva".

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo