Play ponuda

SEKS SKANDAL: / Seksi novinarka konačno progovorila o svojim golim fotkama koje su procurile na internetu

Image
Foto: Instagram, Diletta Leotta

Talijanska novinarka konačno je progovorila o svom seks skandalu u kojem su njezine gole fotografije završile na internetu.

4.1.2017.
9:08
Instagram, Diletta Leotta
Play ponuda

Diletta Leotta (26), talijanska novinarka Sky Sportsa, prije nekoliko je mjeseci doživjela neugodnost kada joj je hakiran mobitel, a njezine gole fotografije procurile su na internetu. Voditeljica koja inače prati utakmice talijanske Serie B sada je konačno progovorila o seks skandalu i oštro osudila hakere.

Naime, Diletta tvrdi da joj je netko namjerno hakirao iCloud račun i objavio fotografije koje su bile dio njezine privatne arhive. Novinarka također tvrdi da nisu sve fotografije i snimke autentične.

Image
SKANDAL: /

Seksi novinarki koja prati nogomet hakirali mobitel i objavili njene gole fotografije

Image
SKANDAL: /

Seksi novinarki koja prati nogomet hakirali mobitel i objavili njene gole fotografije

"Mobitel mi je konstantno zvonio – pozivi, poruke, Whatsapp... Prvo nisam plakala, našla sam snage, no nakon tri dana sam pokleknula", priznala je za The Sun i dodala: "Možda sam nekoliko tih fotografija poslala nekome, ali nisam ih vidjela godinama prije nego su procurile i mislila sam da sam ih obrisala. Ne bih ih ni opisala kao seksi."

Dilettu danas na društvenim mrežama prati više od milijun ljudi, a kaže da se zbog tih fotografija ne osjeća krivom: "Želim reći svim mladićima i djevojkama kojima se dogodila slična stvar da se ne bi trebali osjećati krivima. Svatko ima pravo raditi sa svojim životom što želi."

Otkrila je i da su je "manje inteligentni i osjetljivi" optužili da je fotografije "procurila" sama, no te navode s gnušanjem odbacuje.

Play ponuda
Play ponuda