Play ponuda

SAŠA LOŠIĆ SE JAVNO ISPRIČAO TEREZI KESOVIJI ZBOG NEMILOG DOGAĐAJA IZ PROŠLOSTI: / 'Samo sam pobjegao...'

Image
Foto: PIXSELL

Frontmen Plavog orkestra je uoči koncerta u splitskoj Areni ispričao anegdotu koja mu se dogodila s sa slavnom Terezom Kesovijom

11.9.2018.
14:05
PIXSELL
Play ponuda

Plavi orkestar će za mjesec dana održati veliki koncert u splitskoj Areni, gdje će proslaviti 30 godina postojanja. Frontmen grupe Saša Lošić (54) se uoči toga prisjetio jednog 'nemilog događaja' upravo iz tog grada.

Image
LOŠA IZ PLAVOG ORKESTRA POSVE ISKRENO: /

'Da mi je današnja pamet, nikad ne bih snimio album 'Smrt fašizmu''

Image
LOŠA IZ PLAVOG ORKESTRA POSVE ISKRENO: /

'Da mi je današnja pamet, nikad ne bih snimio album 'Smrt fašizmu''

Naime, kada su dečki iz Orkestra predstavljali svoj prvi studijski album na Splitskom festivalu, novinari su mu rekli da pozira uz Terezu Kesoviju.

"Ja sam tad bio klinac i umirao sam od treme što sam blizu tako velike zvijezde. Ponio sam jednu plastičnu čašu u kojoj sam imao crno vino i ta mi je čaša pukla kako sam je malo zagrlio, a ona je imala neku bijelu toaletu. Kad sam vidio kako se to razlijeva po njezinoj toalet, bio sam užasnut, samo sam pobjegao. Ovim putem joj se ispričavam", ispričao je Saša.

Da može, odabrao bi mirniji život

shimmer fallback
shimmer fallback

Otkrio je i da bi, kad bi mogao, živio drugačijim životom. Naime, on i dečki iz benda su postali zvijezde vrlo mladi.

"Ne bih odabrao ovaj put. Kad bih došao sad na neko raskrižje, pa da imaju dva puta, ne bih odabrao smjer javnog života. U početku mi je to godilo i bio sam pretenciozan mladić koji je nekad imitirao Bregovića, želio se duhom i iskustvom praviti pametniji nego što jest. A sad, kako su godine prošle, vidim da mi javni život stvara opterećenje'', priznaje Loša.

Iako o svojem privatnom života obično ne govori, otkrio je da mu je žao što nije postao roditelj. Osvrnuo se i na smrt slavnog Olivera Dragojevića, koja ga je jako potresla.

"Kao da je s njim otišla nekakva bolja prošlost iz naših srca. A to što je Split priredio spontano svom velikanu, to je nešto što je zaista... Ma, evo, sad mi knedla u grlu", rekao je ganuti pjevač.

Play ponuda
Play ponuda