PJEVALI SU ZAJEDNO / Šajeta brani prijatelja i kolegu: 'Alen Vitasović je pao jer mu je utrnula noga od dugog sjedenja'

Image
Foto: Srecko Niketic/Nel Pavletic/PIXSELL

Istarski pjevač Alen Vitasović pao je na pozornici u subotu navečer u Barbanu tijekom svog koncerta povodom Trke na prstenac. U obranu starog prijatelja stao je Dražen Turina Šajeta koji je napao medije...

22.8.2022.
18:49
Srecko Niketic/Nel Pavletic/PIXSELL
Play logo

Legendarni istarski pjevač Alen Vitasović (54) tijekom koncerta u Barbanu u subotu navečer spotaknuo se dok se dizao sa stolca i pao. Odmah su mu u pomoć uskočili ljudi iz publike. O tome je pisao i Glas Istre, a snimka koncerta se ubrzo počela dijeliti na društvenim mrežama te po drugim medijima.

Dražen Turina Šajeta, koji je zajedno s Vitasovićem na koncertu otpjevao nekoliko pjesama, stao je u obranu prijatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Dopustite mi da stanem u obranu prijatelja. Pi*ka materina novinaru (ili novinarki) i uredniku ili urednici iz Glasa Istre koji je objavio snimku kako moj prijatelj Alen Vitasović pada po pozornici tako da se cijela zemlja može naslađivati kako je pijan i propao…", napisao je na svom Facebook profilu pa nastavio:

Image
ALEN VITASOVIĆ OTVORIO DUŠU: /

'Bez ikakvih prihoda sam. Govore mi da kopam krumpire i skupljam boce, to su neki hejteri...'

Image
ALEN VITASOVIĆ OTVORIO DUŠU: /

'Bez ikakvih prihoda sam. Govore mi da kopam krumpire i skupljam boce, to su neki hejteri...'

"Moj prijatelj Alen je kronični alkoholičar, ali tu bolest nitko ne razumije jer u našem narodu alkohol je simbol muškosti i i snage, a nema ni veze što na svim feštama se “kokain vozi u karijolama” alias tačkama (ne znam koji ku*ac u vezi s tim misli MUP ili Vlada, ali stvari su u tom smislu toliko očite da ne treba provesti ni raciju već samo malo gledati oko sebe) jer samo se o pijancima priča - valjada zato što se samo o njima smije i to je društveno prihvatljivo. Alen je već duže vremena zbog korone, ciroze, godina i jos nekih stvari nemoćan izvoditi duže nastupe. Tako je i sporne večeri u Barbanu nastupio uz pomoć i podršku nekolicine prijatelja ili kako ja volim reći - on je kao stari auto ako ga poguramo, dva sata će odvoziti", napisao je i nadodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Neki se naravno prema njemu ponašaju kao neki drugi nekada prema Amy Winehouse (ali, bit će prilike jednom možda da vam i o tome nešto kažem) I bilo je tako na Trki na prstenac. A sa pad na bini!!! Idu fanfare žutog novinarstva!!!! No nemojte sjesti i uzeti kokice jer tu nema senzacije! Tresla se brda - rodio se miš! Samo jadni Glas Istre i ostali koji moraju prenosti tu VELIKU vijest po nalogu urednika koji ratuju s gramatikom i daju bubreg za lajk radit će od muhe slona. Alen naravno ne može stajati dva sata na bini pa sjedi (nije jedini, a i ja sam sjedio neku večer) i noga mu je utrnula pa kad je htio ustati - zamislite pao je! Pao je kao sto je hrvatsko novinarstvo odavno palo u kaljužu senzacionalizma, žutila i klikova".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo