VIDEO: / Rodila je prije mjesec dana i već izgleda ovako

Samo mjesec dana nakon što je na svijet stigla malena Gabrijela, Katarina Rautek vratila se svojim pjevačkim obavezama u grupi ET.

26.11.2014.
12:23
VOYO logo

Vitke linije, zajedno s Boytronicom promovirala je novu pjesmu Vikend bez greške, gostujući u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju.

'Osjećam se nikad bolje. Sve mi je puno lakše s ovim djetetom. Potpuno sam se vratila i spremna sam za nastupe. Zapravo, imam osjećaj kao da sam rodila prije deset godina', našalila se Rautek, koja nije mirovala ni u trudnoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pet mjeseci grupa je objavila tri singla, no spotove ipak nisu uspjeli snimiti. 'Sad ćemo morati tri odjednom', rekao je Boytronic, koji je novu pjesmu osmislio na temelju aranžmana, koji je dobio za remiks pjesme Noć za grijeh.

//www.youtube.com/embed/OsVespku8Og

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toliko mu se svidio remiks, da je po njemu napravio potpuno novu stvar. Uz pjesmu koja govori o ludom izlasku, Katarina i Boytronic prisjetili su se svojih najluđih vikenda.

'Krene uvijek s finom glazbom, a kako završi ne sjećam se. Tulumari se s ekipom, ali mene je teško pratiti', priznala je Katarina, a Boytronic otkrio da se s estrade najbolje tulumari s Majom Šuput.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje kako zamišlja vikend bez greške, Katarina je odgovorila da zapravo ne zna, jer ona stalno griješi. ET priprema novi album, a očekuju da će ga objaviti sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo