NE MOŽETE PROTIV ČINJENICA / Znanstvenici potvrdili: Ovo je najljepši muškarac na svijetu, i ne, nije Brad Pitt koji se također našao na listi

Image
Foto: Profimedia

Njegova je ljepota procijenjena pomoću starogrčke metode izračunavanja koja se zove zlatni rez

5.7.2022.
20:53
Profimedia
Play logo

Znanstvenici su odlučili - Robert Pattison najljepši je muškarac na sviijetu. Naime, njegova je ljepota procijenjena pomoću starogrčke metode izračunavanja koja se zove zlatni rez, kojom se određuje fizička savršenost neke osobe. Što je lice bliže proporciji 1:1,618, to je osoba savršenija.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Utvrdili smo da je Robert Pattinson definitivno pobjednik nakon što smo izvršili sva potrebna mjerenja lica", kazao je znanstvenik Julian De Silva u razgovoru za strane medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback

Paris Hilton želi na spoj s Robertom Pattisonom

Pattisonovo je lice 92,15 posto savršeno. Na listi se iza njega nalaze Henry Cavill (91,64 posto), Bradley Cooper (91,08 posto), Brad Pitt (90,51 posto) i George Clooney (89,91 posto).

Play logo

Podsjećamo, Pattinson, najpoznatiji po svojoj ulozi Edwarda Cullena, prvi je put proglašen najljepšim muškarcem na svijetu još 2020. godine. Najljepšu ženu na svijetu još uvijek nitko nije uspio skinuti s trona. Tu titulu od 2019. godine ponosno nosi Bella Hadid.

shimmer fallback
shimmer fallback
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo