RENE BITORAJAC JAVIO SE S CMROKA: / 'Samo Zagreb i Dubai imaju snijeg na takvim temperaturama. A mi nezahvalni, nema žive duše'

Fanovi su Renea nagradili brojim lajkovima i emojijima koji plaču od smijeha

25.2.2021.
11:40

Glumac Rene Bitorajac pratiteljima na Instagramu javio se sa zagrebačkog Cmroka. Podijelio im je dva selfija na kojima pozira na umjetnom snijegu koji tamo još uvijek stoji, iako je dnevna temperatura već danima iznad 15 °C.

"Samo Zagreb i Dubai imaju snijega na takvim temperaturama i na ravnom, doduše Dubai u zatvorenom prostoru... Ja sam danas bio i nema žive duše. Pa koliko smo nezahvalni! A vidi ljepote. Ma 'ko to more platit? Pa mi", napisao je u opisu objave uz hashtagove "Zagreb Dubai", "nema predaje", "nema otapanja", "skijanje" "ima se može se", "pa kaj si ti lud".

Fanovi su Renea nagradili brojim lajkovima i emojijima koji plaču od smijeha, a neki su i izrazili svoje nezadovoljstvo s čelnim ljudima Zagreba.

"Sve se nema, a furaju se dva bubrega", "Najjači si", "Jači smo od Dubaija", "Ima li bundi i zlata?", "Kralj si", "Još malo i okopnjet će i on, ali tužno je i zapravo sramotno koliko je i trajao", komentirali su.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali