BOMBA IZ CRNE GORE / Rambo Amadeus optužen za seksualno zlostavljanje! Producentica izašla s mučnim detaljima: 'Osjetila sam gađenje...'

Image
Izvor: Grgo Jelavic/PIXSELL // Instagram

'Postupak protiv Ramba Amadeusa će biti pokrenut u narednih nekoliko dana', najavila je producentica Lejla Kašić nakon šokantne ispovijesti na Instagramu

12.3.2023.
16:51
Grgo Jelavic/PIXSELL // Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Producentica emisije ''Dnevnica'' na Radioteleviziji Crne Gore, Lejla Kašić, javno je putem društvene mreže Instagram optužila čuvenog glazbenika Antonija Pušića, poznatijega pod umjetničkim imenom Rambo Amadeus, za seksualno zlostavljanje.

"Jučer sam na snimanju epizode 'Dnevnica' doživjela seksualno uznemiravanje od našega gosta, velikog intelektualca, regionalno prepoznate i utjecajne ličnosti, UNICEF-ova ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijega pod pseudonimom Rambo Amadeus", tvrdi Lejla Kašić u svojoj objavi te dodaje da je o svemu obavijestila UNICEF, kao i da će biti obaviješteni i nadležni organi.

Navodno je do zlostavljanja došlo u Herceg Novom, gdje je televizijska ekipa snimala emisiju s Rambom.

Pokušaj manipulacije

Lejla je istaknula kako je "strašno, opasno i problematično što netko sklon devijantnom ponašanju kroz angažman u UNICEF-u ima pristup najranjivijim kategorijama društva."

"To je nedopustivo. Naravno da sam nazvana ludačom i glupačom. Poslije verbalnog sukoba i završetka svega dobila sam poruku koja je bila samo još jedan pokušaj manipulacije, u kojoj govori da sam ja loše doživjela njegov dojam da možemo biti dobri prijatelji", napisala je Lejla Kašić, koja apelira na sve žene da ne šute na zlostavljanja koja trpe.

"Malo kada sam se kao sinoć osjećala zbunjeno, nemoćno i nezaštićeno. A onda je preraslo u ljutnju i bijes. Na kraju gađenje i živčani slom. Što se treba dogoditi da bismo se osjećale sigurno dok obavljamo svoje svakodnevne aktivnosti? Koliko posramljenih žrtava je potrebno da bi nam bilo jasno kako opravdanje ne postoji? Do kada da slušamo što smo MI trebale uraditi? Do kad će muškarci misliti da poštuju žene, ako bi reagirali samo na uznemiravanje i nasilje nad njihovim kćerima/sestrama/majkama? Dokle, dokle, dokle više?", napisala je Lejla Kašić.

Pokreće se postupak

Ovim povodom oglasio se i Vladan Otašević, autor i urednik emisije "Dnevnica", koji je također osudio ponašanje Ramba Amadeusa.

"Na kraju snimanja smo svi iz ekipe saznali što se dogodilo. Neugodno sam iznenađen Rambovim ponašanjem. Takvi postupci ne priliče osobi njegovih godina i renomea. Razumijem kolegicu Lejlu i jako mi je žao što joj se to dogodilo. Osuđujem sve vrste socijalno devijantnih ponašanja, neodgoj i nepoštovanje. Posebno prema ženama. Svatko treba odgovarati za svoje postupke, a javne osobe imaju posebnu javnu odgovornost. Rambovo ponašanje tijekom snimanja i na završetku snimanja emisije, kada se i dogodio ovaj incident, nije bilo isto. Ne razumijem njegov postupak. Ali kao urednik i autor emisije koja je prepoznata kao crnogorski brend od značaja za javno dobro, imam obavezu da javno kažem kako to što se dogodilo osuđujem i smatram da se nijednoj ženi nešto slično ne smije dogoditi. Nadam se da se i Rambo pokajao zbog svog postupka i za početak iskreno ispričao Lejli. Za dalje postoje institucije i sud javnosti", izjavio je Vladan Otašević za srpski Blic.

"Postupak će biti pokrenut u narednih nekoliko dana. Ne želim više ništa dodati pored ovoga što sam napisala na Instagramu", rekla je Kašićeva nakon javne podrške kolege Otaševića.

Image
'ZATO PREZIREM LJUDE' /

Vedrana Rudan u šokantnom intervjuu: 'Dvaput sam pokušala ubiti oca, oboje smo bili krvavi. Kada je umro...'

Image
'ZATO PREZIREM LJUDE' /

Vedrana Rudan u šokantnom intervjuu: 'Dvaput sam pokušala ubiti oca, oboje smo bili krvavi. Kada je umro...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču