Play ponuda

RADU AKO NIJE ŠLAGIRALO: / 'Mika će pokazati onu stvar da bi se svi uvjerili da nije postao žena. Ju, svašta!'

Image
Foto: Instagram/ Youtube

Fotografija popularnog 'bliznaka' Mike Vasića na kojoj izgleda kao žena izazvala je buru reakcija na društvenim mrežama te šokirala njegove roditelje.

10.2.2017.
11:22
Instagram/ Youtube
Play ponuda

Blizanci Mika i Giba Vasić privukli su pozornost u regiji nakon sudjelovanja u srpskoj verziji emisije 'Mijenjam ženu' prije desetak godina, a veću popularnost doživjeli su 2015. godine kao sudionici reality showa 'Big Brother' koji se prikazivao na RTL-u.

shimmer fallback
shimmer fallback

DOŠLI PO BESPLATNE NAMIRNICE: Blizanci Vasić viđeni u redu za siromašne

Image
DOŠLI PO BESPLATNE NAMIRNICE: /

Blizanci Vasić viđeni u redu za siromašne

Još tijekom sudjelovanja u realityju, popularni blizanci pokazali su da im nije problem prerušiti se i u žene, a sada je na društvenim mrežama procurila fotografija na kojoj je Mika odjeven u ženu.

Njihovi roditelji Rada i Rade Vasić ne vjeruju da se njihov 'bliznak' Mika stvarno odjenuo u ženu, već smatraju da je to 'fotokopirano'.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Netko je fotokopirao moje bliznake Miku i Gibu. Pa kako bi to bili oni", rekla je Rada Vasić za 24 sata.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Vidi se iz aviona da to nisam ja. Netko se lažno predstavlja. Privatno se Giba i ja nikad ne bismo tako odjenuli. Nemam potrebe odjenuti se u ženu", rekao je Mika.

Rada Vasić javila se novinaru Kurira i negirala ove natpise.

"Gledamo sliku i smijemo se. To je Photoshop. Misliš li da bi pokraj svih nas moji sinovi mogli promijeniti spol? Oni su rođeni muškarci, ne mogu biti žene. Oprosti, ali trebao bi doći kod nas u goste i vidjeti ima li muški spolni organ u gaćama. Oprosti na ružnom rječniku, ali drukčije ti ne znam objasniti. Morat će pokazati onu stvar da bi se svi uvjerili da nije postao žena. Ju, svašta", rekla je Rada za Kurir.

Play ponuda
Play ponuda