'FENOMEN KATE MIDDLETON' / Zbog jedne pomalo trivijalne sitnice princeza Charlotte će kad odraste automatizmom biti milijarderka

'Fenomen Kate Middleton' sugerira da modni izbori kraljevske obitelji mogu imati veliki utjecaj na modne trendove, što povećava njihovu vrijednost. Zbog tog razloga bi malena Charlotte trebala postati milijarderka

27.10.2021.
17:20
Instagram/theroyalfamily

Princeza Charlotte mogla bi postati najbogatija članica kraljevske obitelji kada naraste, tvrde nova istraživanja. Princeza će tako nadmašiti svog starijeg i mlađeg brata. Smatra se da će princ George zgrnuti nešto manje od 2,2 milijarde funti, dok bi mali princ Louis mogao vrijediti 721 milijun funti, piše The Mirror.

Uspoređujući druge članove kraljevske obitelji, procjenjuje se da bi sin prica Harryja i Meghan Markle, maleni Archie mogao vrijediti 21,6 milijuna funti kada odraste. Isti iznos trebala bi zgrnuti i kći Jay-Z-a i Beyonce, Blue Ivy Carter.

Što se tiče Charlotte, smatra se da ona ima potencijal zaraditi više od svoje braće zbog takozvanog "efekta Kate Middleton". Fenomen sugerira da modni izbori kraljevske obitelji mogu imati veliki utjecaj na modne trendove, što povećava njihovu vrijednost. Uspoređivano je s ikonom stila princezom Dianom, čiji je modni stil utjecao na veći dio mode devedesetih.

Druga poznata djeca koja su rangirana u istraživanju bila su najstarija kći Kim Kardashian i Kanye West, North West (procijenjena na 7,2 milijuna funti) i 17-godišnji TikToker Charli D'Amelio (za kojeg se misli da vrijedi 5,7 milijuna funti).

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali