JE LI MOGUĆE?! / Šuška se da je William kriv što mu je brat izbačen iz rezidencije na imanju Windsor: Razlog je nevjerojatan

Image
Izvor: Profimedia

Lady Victoria Hervey je senzacionalno izjavila da će princ Harry i Meghan Markle biti deložirani iz Frogmore Cottagea jer je William "nesretan"

7.3.2023.
10:26
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lady Victoria Hervey, prijateljica princa Andrewa, bila je otvorena u svojim stavovima o kraljevskoj obitelji posljednjih godina i nikada nije izbjegavala podijeliti svoje stavove o princu Harryju i Meghan Markle. Tako je ona sada izjavila da će princ Harry i Meghan Markle biti deložirani iz Frogmore Cottagea jer je William "nesretan".

Princ od Walesa je po njoj "nesretan" u svom novom domu, Adelaide Cottageu - manje od godinu dana nakon što se uselio na posjed na imanju dvorca Windsor. Obitelj Wales napustila je svoj londonski dom Apartman 1A u Kensingtonskoj palači kako bi živjela opuštenijim životom na imanju Windsor, ali Hervey vjeruje da nije sretan.

Image
NEOBIČNA VEZA /

Mirela Holy je sa svojim Sinišom već 26 godina, ali žive odvojeno jer ona ne vjeruje u zajednički život: 'Mi smo kao dedek i bakica'

Image
NEOBIČNA VEZA /

Mirela Holy je sa svojim Sinišom već 26 godina, ali žive odvojeno jer ona ne vjeruje u zajednički život: 'Mi smo kao dedek i bakica'

Govoreći u emisiji GB News Nane Akua, Lady Victoria se osvrnula na nagađanja da se njezin prijatelj, princ Andrew, seli iz svoje kuće, Royal Lodge, u Frogmore Cottage nakon što je Harryja i Meghan izbacio kralj.

Rekla je: "Prvo što treba reći o Royal Lodgeu je da ima samo 10 spavaćih soba i da nema bazen, sve novine su rekle da ima 30 soba - to je potpuno netočno. Mislim da je također prilično očito da je ovo princ William koji želi kuću. Nije sretan u maloj."

Glasnogovornik vojvode i vojvotkinje od Sussexa potvrdio je da je od njih zatraženo da "napuste" Frogmore Cottage, tri godine nakon što su objavili da se povlače s dužnosti viših članova kraljevske obitelji. Od tada se par preselio u Kaliforniju koja im je primarna rezidencija, dok im je Frogmore služio kao baza u Velikoj Britaniji, ali je korišten u manje od pet navrata otkako su se preselili u inozemstvo. Vjeruje se da je kralj Charles obavijestio Harryja i Meghan da će biti deložirani samo nekoliko dana nakon što su objavljeni njegovi memoari Spare, piše Mirror.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču