Otvaranjem sampanjca sluzbeno je pocela sesta sezona popularne radijske emisije 'Glazbeni show Dalibora Petka' . Sampanjac je otvorila Maja Suput, koja je domacina Petka uspjela zaliti od glave do pete.

Suputica je citavih dva sata svirkom uzivo zabavljala slusatelje pjevajuci hitove: Neprilika, Nevaljala, Raj i pakao, Djevojacko vece te po prvi puta uzivo novi singl Amnezija. Upravo zbog toga autor pjesme Boytronic iz ET-ja pjevacici je na poklon donio kapsule Ginko za bolje pamcenje, a prijateljica Lana Cermak prepricala prigodnu anegdotu.

"Dok smo slavile njezin rodendan, zaustavila me policija i ostala sam bez vozacke, a Maja je ostala bez auta. Nije se mogla sjetiti gdje ga je ostavila pa je otisla kuci taksijem", rekla je prijateljica.

Dvojac iz ELFSa, Ivan Tandaric i Aleksandar Sekuljica potuzili su se da ih Maja rijetko vodi na tulume, ali da obozavaju s njom raditi.

Slavlju su se pridruzili i autori vecine Suputicinih pjesama: Antonija Sola i Branimir Mihaljevic.

Sola je rekla da za Maju ima uvijek jako puno ideja, pa nekad napise pjesmu za nekog drugog, ali joj Maja bude inspiracija. Najvece iznenadenje bilo je kad se u studiju pojavio Mate Bulic, koji je s Majom otpjevao duet.

'Ovo mi je prvi pehar u zivotu', komentirala je Suput dar koji je dobila od svog kolega, koji ju je pozvao da pomognu Mladenu Grdovicu u borbi protiv alkohola.

'Jako ga volim, ali jedan dan je samo prosao uz mene kao da sam spomenik i onda se nakon deset metara vratio jer je shvatio da sam to ja', ispricao je Bulic, a Maja dobacila. 'Meni se neki dan dogodilo da mi je jedan kolega rekao, drago mi je da su nase Slavonke uspjesne. Pitam ja kako to mislite. Pa ti si Vesna Pisarovic. Zamijenio me, a nije cak ni bio pijan' rekla je Maja.