JEDNA OD NAJPOZNATIJIH MANEKENKI IKAD / Prepoznajete li ovu slatkicu? Dobro pogledajte, mogao bi ju odati prepoznatljivi madež pokraj usta

Manekenka koja je obilježila 80-e i 90-e odaslala je važnu poruku svim ženama, djevojkama i djevojčicama

13.10.2021.
7:05
Instagram/Cindy Crawford
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Cindy Crawford (55) je u ponedjeljak povodom međunarodnog Dana djevojčica na Instagramu objavila svoju fotografiju iz djetinjstva.

Malena Cindy na fotografiji pozira u prugastoj majici, dok ju krasi duga svijetlo smeđa kosa sa šiškama, a pokraj usne joj se nazire prepoznatljivi madež.

"Danas je međunarodni Dan djevojčica pa slavim djevojčicu koja sam bila i ženu koja sam sad. Kao djevojčica htjela sam biti učiteljica, kasnije nuklearna fizičarka ili prva žena predsjednica SAD-a jer su to bili najvažniji poslovi kojih sam se mogla sjetiti. Znala sam da želim promijeniti svijet. Sada znam da možemo utjecati, podržati i podizati jedni druge svakoga dana na bezbroj malih načina. Kao model i osnivačica beauty tvrtke, a najvažnije kao mama, to je ono na što se fokusiram. Podsjetite sve djevojčice u svom životu da mogu učiniti sve, posebno ako se pritom podržavaju", poručila je 55-godišnja manekenka koja je 80-ih i 90-ih bila sveprisutna na pistama i modnim kampanjama.

Pratitelje je oduševila njezina fotografija iz djetinjstva koja je u nekoliko sati prikupila više od 60.000 lajkova.

"Prelijepa od rođenja", "Preslatka tad, predivna sad", "Takva si inspiracija", "Pokorila si cijeli svijet. To je ta prirodna ljepota", "Izgledala si poput lutkice", samo su neki od komentara.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali