Play ponuda

PREMINUO PRODUCENT SIMPSONA I ČETVEROSTRUKI DOBITNIK EMMYJA: / 'Njegovu će odsutnost osjetiti cijela zajednica'

Image
Foto: IMDB

Mendelov najveći uspjeh je serija 'Simpsoni' za koju je osvojio čak tri nagrade za izvanrednu animaciju

24.9.2019.
20:39
IMDB
Play ponuda

J. Michael Mendel, četverostruki dobitnik Emmyja i slavni producent preminuo je u 54. godini, javlja Mirror. Njegova supruga Juel Bestrop rekla je da je Mendel umro prirodnom smrću u njihovoj kući. Mendel je poznati televizijski producent, a njegov najveći uspjeh je serija "Simpsoni" za koju je osvojio čak tri nagrade za izvanrednu animaciju na epizodama "Lisa's Wedding", "Homer's Phobia" i "Trash of the Titans". Producirao je i serije "Drawn Together", "Sit Down", "Shut Up" i "Napoleon Dynamite". Za seriju "Ricky Martin" osvoji je četvrtu nagradu Emmy za epizodu "Picle Rick".

Glasnogovornik Adult Swima, mreže na kojoj se prikazuje "Ricky Martin", oprostio se od Mendela dirljivim riječima. "Svi mi u Adult Swimu osjećamo se slomljeno zbog prijevremenog odlaska Mikea Mendela. Mike je bio srce produkcijske obitelji 'Rick i Morty', njegov fantastični talent i duhovitost krajnje će nedostajati. Mike je univerzalno cijenjeni Emmyjev producent s preko 25 godina rada u industriji koji je vodio i podržavao generacije umjetnika, pisaca i stvaralaca, a njegovu će odsutnost osjetiti cijela zajednica. Svoju duboku sućut upućujemo njegovoj obitelji, prijateljima i kolegama u ovim teškim vremenima."

Sućut je izrazio Justin Roiland, sukreator "Rick i Mortyja". "Preminuo je moj prijatelj i partner Mike Mendel. Slomljen sam. Moje srce je slomljeno zbog njegove obitelji. Ne znam što ću bez tebe, Mike. Uništen sam", napisao je na Twitteru.

Play ponuda
Play ponuda