IMAO JE TEK 23 GODINE / Preminuo glumac iz hit horora: Opraštaju se Schwarzenegger, Paris Hilton, Kaia Gerber... 'Ne želim da je ovo istina'

Image
Foto: Instagram

Glumac Daniel Mickelson preminuo je u nedjelju 4. srpnja u dobi od samo 23 godine

6.7.2021.
14:41
Instagram
Play logo

Glumac Daniel Mickelson (23) javnosti je bio poznat po ulozi u seriji "Mani" i hororu "The Killer Clown Meets the Candy Man". Još se ne zna uzrok smrti mladog glumca. Preminuo je u nedjelju 4. srpnja u dobi od 23 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnoge zvijezde se opraštaju od mladog glumca, a među njima je i manekenka Kaia Gerber, kći supermodela Cindy Crawford.

"Sjećam se vremena kad smo sjedili na kauču i proveli cijeli dan smišljajući naš tajni jezik koji bismo govorili svaki put kad bismo se susreli. Željela bih kad bismo se mogli vratiti u to vrijeme. Željela bih da možemo govoriti rečenice koje su vjerojatno živcirale sve oko nas, ali mi smo se na njih samo smijali. Željela bih da i dalje sjedim na podu u kupaonici dok razgovaramo preko FaceTimea jer je to bilo jedino mjesto gdje bih imala Wi-Fi i nisam željela propustiti tvoj poziv. Hvala ti što si bio razlog toliko mnogo smijeha i sreće u svijetu. Neće biti isto bez tebe. Volim te, Daniele", napisala je u emotivnoj objavi na Instagram storyju Kaia Gerber.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

shimmer fallback
shimmer fallback
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KĆI CINDY CRAWFORD IMA ANOREKSIJU? /

Snimili je u šetnji s majkom, šokirat će vas koliko je ustvari mršava

Još se ne zna uzrok smrti

Od Daniela se oprostila i njegova mlađa sestra, model Meredith Mickelson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moje je srce slomljeno i pisati ovo čini se tako pogrešno i uopće ne znam što bih rekla. Izgubila sam svog brata, najboljeg prijatelja i drugu polovicu svog srca. Nije bilo osobe na Zemlji koju sam više voljela", napisala je u objavi. 

Sućut su joj izrazile mnoge zvijezde, među kojima su Patrick Schwarzenegger, Paris Hilton i Amelia Hamlin. Od Daniela se oprostila i njegova djevojka Maddie Haley

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

"Ne želim da je ovo istina. Riječi ne mogu opisati kako se sada osjećam. Izgubila sam svog najboljeg prijatelja na ovom svijetu. Osjećam se kao da mi je netko iščupao srce", napisala je Maddie. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo