Play ponuda

Od predbračnih ugovora nekih zvijezda mnogima će se zavrtjeti u glavi!

shimmer fallback

Slavne osobe često pune medijske stupce svojim razvodima. Uz to idu i razni detalji iz njihovog braka, kao i informacije o tome koliko je tko i što dobio te izgubio razvodom.

25.6.2014.
9:20
Play ponuda

Keith Urban je poznat po ovisnosti o drogama u svojoj prošlosti, a kao mali dodatni poticaj da s tim prestane je i predbračni ugovor u kojem Nicole Kidman traži gotovo 650.000 dolara za svaku godinu braka, ako se Keith vrati drogiranju.

Justin Timberlake ima burnu povijest kad je monogamija u pitanju. To je potaknulo Jessicu Biel da u predbračni ugovor doda klauzulu u kojoj stoji da će u slučaju suprugovog preljuba iz braka izaći 500.000 dolara bogatija.

Zbog predbračnog ugovora koji su potpisali Katie Holmes i Tom Cruise, glumica je nakon razvoda dobila popriličnu svotu novaca. Za svaku godinu braka dobila je oko tri milijuna dolara. Slavni je par u braku bio šest godina.

Glumac Charlie Sheen, također poznat kao preljubnik, u predbračnom je ugovoru svojoj, sad već bivšoj supruzi, Denise Richards, obećao oko četiri milijuna dolara ako bude imala dokaz za njegov preljub.

Catherine Zeta-Jones pobrinula se za to da sklopi odličan ugovor prije nego se vjenčala s Michaelom Douglasom! U predbračnom ugovoru je, navodno, navedeno da će dobiti gotovo tri milijuna dolara za svaku godinu provedenu u braku te bonus od pet milijuna dolara ako je prevari.

Ako se Beyonce i Jay-Z razvedu, pjevačica će dobiti deset milijuna dolara te još ekstra deset milijuna dolara za svaku godinu provedenu u braku. Navodno će i za Blue Ivy dobiti pet milijuna dolara.

Nakon što je komičarki Roseanne Barr odvjetnik sugerirao da potpiše predbračni ugovor, ona mu je dala otkaz. A kad se je četiri godine kasnije par razveo, njen bivši suprug Tom Arnold je bio bogatiji za 50 milijuna dolara!

Play ponuda
Play ponuda