PREBIJENA NATAŠA SE POVJERILA PRIJATELJICI: / 'Tog me dana pokušao prisiliti na seks, u šoku sam pobjegla, a onda...'

'Luka je okrenuo Nataši leđa, zalupio vrata i otišao. Ona je uplakana poslije toga otrčala u studio. Nakon nekoliko sati on ju je prebio'

28.4.2018.
10:46
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nataša Bekvalac (37) povjerila se prijateljici kako ju je suprug Luka Lazukić prisiljavao da naprave drugo dijete i to baš na dan kada ju je, kako ona tvrdi, brutalno pretukao u njezinu stanu. Srpska je pjevačica ispričala kako je muž nekoliko sati prije incidenta tražio da mu rodi bebu samo mjesec i pol dana nakon što su dobili kćerkicu Katju - sve kako bi je zadržao u kući unutar četiri zida.

Izjedala ga ljubomora

"Kada je Nataša rekla Luki da ide kod kuma i suradnika Alena u studio da snimaju nove pjesme, on se unervozio i pokušao je uvjeriti kako joj ta odluka nije pametna. Govorio joj je da je rano da se vrati na posao jer je tek rodila te da se treba brinuti o njihovoj kćeri Katji zato što je dobra majka i takva treba ostati. Također joj je rekao kako je potrebna u kući i da on ne može podnijeti kada je drugi muškarci gledaju na nastupima ako on nije tamo", ispričao je izvor za srpski Kurir.

Pjevačica se i ranije žalila

"Bekvalčeva mu je pokušala objasniti kako im ponestaje novca i da je prisiljena što prije završiti nove pjesme i vratiti se na scenu. Nakon njezina odgovora, on je zbog ljubomore pobjesnio i izvikao se na nju. Nije joj dopustio ni da dovrši rečenicu, a već je postao agresivan. Prvo joj je počeo zamjerati što je zaljubljena u malenu Katju, a onda joj je rekao da pod hitno moraju napraviti drugo dijete. Navodno on ne želi da među njihovom djecom bude velika razlika u godinama te da je sad pravi trenutak da porade na tome. Nataša je bila u šoku. Pokušala mu je objasniti da nije prošlo ni dva mjeseca od porođaja i da je prerano, a uz to im ni financijska situacija nije na zavidnoj razini. Nedavno mi se žalila: 'Prisiljavao me da pravimo bebu, ne mogu ga više podnijeti.' Na kraju joj je priznao da je ljubomoran kad pjeva i da mu je namjera držati je samo pored sebe", kaže prijateljica pjevačice i tvrdi kako je nakon toga izbio cijeli kaos.

Njezin PR potvrdio priču

"Luka je okrenuo Nataši leđa, zalupio vrata i otišao. Ona je uplakana poslije toga otrčala u studio. Nakon nekoliko sati on ju je prebio", rekao je izvor. Natašin je PR tim potvrdio ova saznanja za Kurir: "Istina je, ali ne bismo ništa iznosili javno dok Nataša prolazi kroz teško razdoblje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali