Play ponuda

MNOGI GA PAMTE JOŠ IZ 70-IH: / Poznati voditelj s HRT-a odlazi u mirovinu

Image

Celezića mnogi pamte još iz 70-ih kada je kao mladić vodio seriju zabavno-glazbenih emisija Televizije Zagreb, Nova imena-novi zabavljači

4.11.2020.
18:51
Play ponuda

Poznati voditelj Drago Celizić (65), otišao je u mirovinu nakon četiri desetljeća karijere.

"Moj prvi televizijski nastup bio je baš na moj 18. rođendan. Sjećam se kao danas... Bio sam voditelj zabavno-glazbene emisije Televizije Zagreb, 'Nova imena-novi zabavljači'. Bila je to emisija o mladim talentima, urednik je bio Saša Zalepugin, a režiser veliki Anton Marti", kazao je za Jutarnji list umirovljeni voditelj.

Kazao je kako i sada još ima dojam kao da je na slobodnim danima, a ne u mirovini - iako se veseli što će se moći više posvetiti hobijima, ali i obitelji.

Bogata karijera

Celezića mnogi pamte još iz 70-ih kada je kao mladić vodio seriju zabavno-glazbenih emisija Televizije Zagreb, Nova imena-novi zabavljači. Radio je i kao voditelj i autor emisija Obrazovnog programa Radio Zagreba te emisija Edukon, Program plus, Tv aukcija, Spiker Vijesti, emisije Jučer-danas-sutra, Dnevnika te brojnih izravnih prijenosa.

Uz to ostat će pamćen i po emisiji "Mir i dobro", ali i po dugogodišnjem voditeljskom angažmanu u "Dobro jutro, Hrvatska" gdje je proveo 13 godina.

Novi voditelj

Dobitnika Zlatnoga mikrofona 1998. godine, u emisiji "Mir i dobro", zamijeniti će Domagoj Puškarić koji će s Doris Vučković nastaviti voditi tjednu emisiju koju proizvodi Odjel Religije HTV-a.

"Nakon odlaska Drage Celezića u mirovinu, Domagoj Puškarić će s Doris Vučković nastaviti voditi tjednu emisiju koju proizvodi Odjel Religije HTV-a.

Puškarić na HTV-u radi od lipnja 2016. godine, gdje je kao novinar Informativnog medijskog servisa počeo svoju novinarsku karijeru u redakciji unutarnje politike, a zatim je nastavio u gospodarskoj redakciji HTV-a.

Zbog dobrog poznavanja religijskih tema i viskorazvijenog afiniteta prema njima, prelazi u listopadu u Odjel Religije HTV-a, gdje će nastaviti razvijati svoju novinarsku karijeru kao novinar, urednik i voditelj", izvijestili su iz HRT-ovih komunikacija.

Play ponuda
Play ponuda