Play ponuda

POZNATI SRPSKI GLUMAC I BALERINA SKORO SE POTUKLI U KAZALIŠTU: / Ona ga pljunula, a on joj uzvratio jako grubo?

Image
Foto: Screenshot Instagram

Glumac kaže kako mu je balerina urlala na uho te da ga je pljunula, no da joj nije lupio šamar

21.5.2019.
17:15
Screenshot Instagram
Play ponuda

Sinoć je došlo do incidenta između glumca Tanasija Uzunovića (77) i balerine D. K. (31) u Narodnom kazalištu u Beogradu. Neslužbeno se doznaje da je do okršaja između njih dvoje došlo u kafiću kazališta, piše Blic.

Prema pisanju drugih medija, glumac je navodno nakon burne svađe ošamario balerinu. No, Uzunović je to za Blic demantirao.

"Nikakav šamar nije bio. Bila je buka, užasna u kafiću, tolika da nisam poslije predstave mogao popiti piće. U pet sati sam došao odigrati predstavu 'Put u Damask', ali bilo je toliko bučno da nisam mogao sjediti, rekao sam im da se malo stišaju, ali nisu htjeli. Otišao sam, odigrao predstavu i vratio se.

Protiv Uzunovića podnesena je prekršajna prijava

Popio sam bezalkoholno pivo i zamolio ponovo tu istu radnicu, koju sam zamolio kada sam dolazio prije predstave, da smanji buku. Bili su pijani i plesali po stolovima. Pozvao sam vlasnicu koja je balerina u Narodnom kazalištu, pa sam i nju zamolio da stiša glazbu, na što je ona rekla da ja u životu nisam zaradio te novce koje je ona dala Narodnom kazalištu. Rekla mi je da ona može raditi što god želi, a ja njoj da imam ista prava kao oni", rekao Uzunović.

Dodaje kako je balerina počela vikati na njega te da ga je pljunula. "Samo sam je rukom sklonio, da sam je udario nešto bi se vidjelo", rekao je.

Nakon toga izašao je iz kafića i sačekao policajce kako bi im dao svoj iskaz. Srpski mediji javljaju da protiv Uzunovića je podnesena prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira, a balerina je odbila liječničku pomoć.

Play ponuda
Play ponuda