VIDEO POSTAO VIRALAN / Influencer Ivan Bašić iz 'Večere za pet' prisjetio se teških trenutaka: 'Imao sam 105 kilograma, sramio sam se svog tijela'

Image

'Doveo sam se do tog stadija života da sam imao 105 kilograma i bio sam nezadovoljan svojim izgledom.'

18.9.2023.
13:25
VOYO logo

Poznati influencer Ivan Bašić iz “Večere za pet” prisjetio se dana kada je imao problema sa kilogramima i podjelio video na Tik Toku koji je ubrzo postao viralan.

Pogledajte kako je Ivan izgledao prije nekoliko godina kada je imao 105 kilograma...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imao sam problem sa kilogramima, samo su se nakupljali, a spas sam pronašao u zdravoj prehrani i redovitim treninzima, doveo sam se do tog stadija života da sam imao 105 kilograma i bio sam nezadovoljan svojim izgledom. Nikada si više to ne bih dozvolio iako vidim da sam mnogima bio privlačan i tada ako je suditi po komentarima na moj video koji sam objavio.” 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tijekom tog perioda sam bio iznimno nezadovoljan sam sa sobom, sramio sam se svog tijela.”, prisjetio se Ivan s grčem u želucu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Danas se osjećam nikada bolje, a kada sam prije godinu i pol skinuo višak kilograma preporodio sam se i vratio samopouzdanje. Preferiram zdrav način ishrane i redoviti trening, pazim na izgled tako što se redovno njegujem tretmanima lica bez kojih ne mogu zamisliti život, a iznimno bitne su i medicinske i opuštajuće masaže tijela na koje odlazim jednom tjednom. Apeliram ovim put na sve mlade ljude da se posvete svom tijelu, prvenstveno radi zdravlja, a onda radi izgleda i zadovoljstva. Smatram da pretilost baš nikome ništa dobro nije donijela!”, naglasio je Ivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo