Play ponuda

POTRESNA ISPOVIJEST ZVIJEZDE FILMA 'HARRY POTTER': / 'Silovao me kad sam imala samo 14 godina...'

Image
Foto: Profimedia

Nakon što je otkrila da je silovana, Jessie je ispričala kako se tada osjećala

28.8.2020.
9:42
Profimedia
Play ponuda

Zvijezda filma "Harry Potter", glumica Jessie Cave (33) otkrila je da ju je njezin trener tenisa silovao kad je imala 14 godina. Hrabro je progovorila o tom mučnom događaju u podcastu sa sestrom Bebe, piše Daily Mail.

Jessie koja je glumila Lavender Brown, simpatiju Rona Weasleyja, sa sestrom je pričala o odrastanju i svojim iskustvima tijekom adolescencije.

Nakon što je otkrila da je silovana, Jessie je ispričala kako se tada osjećala.

"Biti silovana s 14 godina je grozno i to je napravila osoba kojoj sam vjerovala i koja mi je bila autoritet. Iskoristio je moje povjerenje i završio je u zatvoru".

Još uvijek trpi posljedice

Cave je rekla da je zbog silovanja "imala potpuno drugačiju adolescenciju i rane dvadesete". "Još se uvijek oporavljam, a moje seksualno putovanje bilo je potpuno nenormalno".

Cave je priznala da "još uvijek trpi posljedice iz tog razdoblja" koje je shvatila tek 18 godina kasnije.

Dodala je: "Ovo će zvučati grozno, ali u neku ruku sam sretna jer sam prošla to iskustvo silovanja i to me nije uništilo. Mislim da se o seksualnom zlostavljanju i traumama dovoljno ne priča u javnosti".

"Postoje ljudi koji su nakon toga u redu, a postoje i oni koji to koriste i pronalaze način kako živjeti s tim, a da ih to ne definira", rekla je Jessie.

Cave je bivša uspješna plivačica i tenisačica, no povukla se dosta rano zbog ozljede. Nakon toga, postala je uspješna glumica. Ima sina i kćer s kolegom komičarom Alfiejem Brownom, a par trenutno čeka treće zajedničko dijete.

Play ponuda
Play ponuda