NEMA TRAGA PJEVAČICI GRUPE E.T. / Oglasio se menadžer Katarine Rautek: 'U šoku sam, imam njen propušten poziv. Rekla je da ima zdravstvenih problema...'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Katarina je u bendu E.T. bila 11 godina, a njezin odlazak iz grupe iznenadio je obožavatelje

26.5.2023.
9:39
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Bivša pjevačica grupe E.T. Katarina Rautek Omazić nestala je jučer iz bolnice Sveti Duh.

Njen menadžer, Renis Gržinić, otkrio je Večernjem listu da je bio u nevjerici kada je saznao da je Katarina nestala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U šoku sam, nisam imao pojma, sad sam iz medija saznao da je nestala, čuli smo se još neki dan, a jučer ili prekjučer vidio sam i njezin propušten poziv, ali zbog gužve nismo na kraju uspjeli stupiti u kontakt. Katarina nam je i sama rekla da posljednjih mjeseci ima zdravstvenih problema i da zbog toga mora odustati od zakazane turneje Flashback na koju E.T. ide s Colonijom i Karmom. Čak nam je i sama savjetovala da pronađemo novu pjevačicu koja će je zamijeniti, ne znam zbilja što bih vam više rekao…Zaista me zatekla informacija o Katarininom nestanku", izjavio je Renis Gržinić.

Image
JESTE LI JU VIDJELI? /

Nestala bivša pjevačica E.T.-ja: Samovoljno se udaljila iz bolnice Sv. Duh, policija traga za njom

Image
JESTE LI JU VIDJELI? /

Nestala bivša pjevačica E.T.-ja: Samovoljno se udaljila iz bolnice Sv. Duh, policija traga za njom

Inače, Katarina je u bendu E.T. bila 11 godina, a njezin odlazak iz grupe iznenadio je obožavatelje pogotovo jer je to bio još jedan u nizu odlazaka vokala iz grupe nakon Vanne, Andree Čulibrk i Lane Klingor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je to najljepši period u mom životu. Rastali smo se prijateljski jer je jednostavno došlo vrijeme za promjene", rekla je Katarina svojedobno i otkrila kako bi sama voljela probati u glazbenim vodama.

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Podsjetimo, Katarina je otpjevala mnoge pjesme koje su bile veliki hit poput 'Priđi bez razloga', 'Prazan stan'…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevačica se 2017. udala za inženjera prodaje u strojarstvu i poduzetnika Josipa Omazića, a 2019. je rodila treće dijete. Josip iz prijašnje veze ima kćer.

Image
Foto: Instagram/Katarina Rautek

"Brak mi je mrak i tako mi je s Josipom bilo i prije braka, iskusila sam da me netko poštuje i da mi puno pomaže. Ne garantiram da će uvijek biti tako, ali zasad nam je super", rekla je pjevačica prije nekoliko godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz PU zagrebačke u kojoj je nestanak Katarine Rautek Omazić prijavljen kažu kako informacije o nestanku možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo