DA SE NAJEŽIŠ OD MILINE / Najemotivnija snimka s vjenčanja Rimčevih: Pogledajte što je Mate prvo učinio kad je mlada došla do oltara

Pjevačica ne krije koliko joj je drago što je bila dio velikog dana bračnog para Rimac

28.7.2021.
10:21
Instagram/filomenapuljiz
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Filomena Puljiz, 22-godišnja pjevačica koju domaća publika pamti po sudjelovanju u glazbenom showu "Zvijezde ljetni hit", prošlog je vikenda zapjevala na vjenčanju Mate i Katarine Rimac, a za Večernji.hr otkrila je kako je dobila tu gažu.

Naime, njezin vokal prije nekoliko godina očarao je Katarinu, s kojom je razmijenila kontakte nakon jednog nastupa u splitskom kafiću.

"Već mi je i tada spomenula kako bi voljela da u budućnosti pjevam za nju ako za to bude prilike i tako je sve krenulo", otkrila je Filomena, kojoj je drago što je bila dijelom Katarinina velikog dana.

"Kate me nazvala i rekla da se udaje i hoću li pjevati na njenoj svadbi, naravno nisam je mogla odbiti. Dala mi je potpunu slobodu oko izbora pjesama, ja sam joj poslala popis koji joj se odmah svidio, tako da smo to veoma brzo dogovorile", izjavila je pjevačica za Večernji.

Spoj modernog i tradicionalnog

Pohvalila je i organizaciju vjenčanja tvrdeći kako je sve bilo na svjetskoj razini.

"Lokacija i organizacija, ma sve je bilo posebno. Katarina je predivna žena, njezina osobnost i stas su stvarno nešto posebno, a tako je organizirala i vjenčanje, nije se brinula što će drugi reći, sve je bilo baš u njihovu stilu. Vjenčanica je stvarno bila predivna, a Mate je bio Mate, nosio je ono što mu se sviđa, a sve se opet savršeno uklopilo. Bio je to spoj modernog i tradicionalnog, stvarno je bilo za svakoga ponešto", otkrila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Filomena će se od rujna školovati na Berklee Collage of Music u Bostonu što joj je bila želja od djetinjstva.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali