FANOVI PRIMILI GROZNO PISMO / Pjevačica Nightwisha objavila da ima rak dojke: 'Sutra idem na operaciju...'

Image

'Sve ono što ste smatrali važnim u životu prije ove dijagnoze radikalno se mijenja u roku od nekoliko minuta', napisala je Jansen

28.10.2022.
13:18
VOYO logo

Pjevačica finskog metal benda Nightwish Floor Jansen na svom je Instagramu podijelila tužnu vijest.

Uz svoju crno-bijelu fotografiju stavila je ružičastu vrpcu te je objavu koncipirala u obliku pisma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pismo tebi, život dolazi u valu, s usponima i padovima", započela je Floor svoju objavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imala sam zadovoljstvo proživjeti puno uspona, a podijelila sam ih s vama putem društvenih mreža i brojnih nastupa diljem svijeta tijekom karijere. Ali sada me zahvatio novi val. Nije dobar. Imam rak dojke. Dijagnosticiran mi je prije nešto više od dva tjedna i sutra ću ići na operaciju uklanjanja tumora. Moja prognoza je jako dobra! Čini se da je to neagresivni rak koji se nije proširio. Neću morati odstraniti dojku. I bit ću bez raka nakon ove operacije, plus lokalno zračenje koje će biti tri mjeseca nakon ove operacije, nadam se. Znat ćemo više nakon operacije", opisala je što je čeka, a potom otkrila kako se osjeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Riječ rak je šokantna. Sve ono što ste smatrali važnim u životu prije ove dijagnoze radikalno se mijenja u roku od nekoliko minuta. Sada samo želim ponovno biti zdrava. Želim vidjeti svoju kćer kako izrasta u ženu, želim živjeti! A najstrašnije u ovoj dijagnozi je to što sam mislila da sam zdrava!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rak nisam osjetila, nisam znala da postoji dok nisam kao žena od 40+ otišla na standardni mamografski pregled. Nešto što mnoge zemlje nude, čak i besplatno za neke. Ako vas možda potaknem da se brinete o sebi, onda će nešto dobro izaći iz ove dijagnoze raka", podijelila je svoje iskustvo i potaknula druge žene na pregled.

Inače, Jansen se službeno pridružila bendu 2013. godine. S partnerom, glazbenikom Hannesom Van Dahlom ima kćer Freju koju je rodila 2017. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo