Play ponuda

PETE DOHERTY OSUĐEN UVJETNO NA TROMJESEČNI ZATVOR: / Uhićen je u Parizu zbog kupovine kokaina

Image
Foto: Profimedia

Doherty je uhićen u sjevernoj pariškoj četvrti Pigalle zbog kupnje kokaina i odmah kažnjen novčanom globom od 5000 eura

13.11.2019.
14:56
Profimedia
Play ponuda

Kontroverzni britanski glazbenik Pete Doherty u utorak je u Parizu priznao krivicu pošto je prošli tjedan uhićen zbog kupnje kokaina u jednoj pariškoj ulici te je osuđen uvjetno na tromjesečnu zatvorsku kaznu uz rok kušnje od dvije godine i novčanu globu od 5000 eura, rekao je njegov odvjetnik. "Riječ je o blažoj odluci suda. Gospodin Doherty moći će nastaviti pjevati, a tomu smo se i nadali”, rekao je. Četrdesetogodišnji frontmen grupe The Libertines, koja se upravo priprema za europsku turneju slavu je stekao sredinom 2000-ih, kada mu je djevojka bila supermodel Kate Moss. Od tada je više puta uhićivan zbog posjedovanja droge.

Kažnjen s 5000 eura

Prošli je tjedan u noći na petak uhićen u sjevernoj pariškoj četvrti Pigalle zbog kupnje kokaina i odmah kažnjen novčanom globom od 5000 eura, priopćilo je pariško tužiteljstvo. No po izlasku iz pritvora otišao je slaviti uz alkohol, tablete za spavanje i valijum, rekao je Derambarsh. Doherty, koja ima kuću u Parizu verbalno se sukobio s dvoje prolaznika, zbog čega je u nedjelju ponovno priveden.

The Libertines su 27. listopada nastupili u pariškoj Olympiji, a ovaj bi mjesec trebali nastaviti svoju europsku turneju.

Play ponuda
Play ponuda