Play ponuda

PETAR GRAŠO LJUBI ZGODNU SLOVENKU? / Tek što je prekinuo s Danijelom, šuška se da ga ja osvojila ova ljepotica

Image
Foto: PIXSELL/Facebook

Reakcije na vijest da su nakon 24 godine prekinuli Grašo i Danijela još se nisu stišale, a već se šuška kako pjevač ima novu djevojku

13.5.2021.
9:06
PIXSELL/Facebook
Play ponuda

Jedna od najpoznatijih ljubavnih priča na hrvatskoj estradi raspala se nakon četvrt stoljeća, a prašina koju su svojom odlukom podigli Petar Grašo i Danijela Martinović još se nije potpuno slegla.

Sam Grašo je preko svoga glasnogovornika nedavno potvrdio da je došao kraj njegovoj vezi s Danijelom.

"Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci žive na različitim adresama, kako zbog poslovnih projekata, tako i iz određenih osobnih razloga", rekao je glasnogovornik. Dugo ih nismo vidjeli zajedno i teško možemo pronaći njihovu zajedničku fotografije na društvenim mrežama.

shimmer fallback
shimmer fallback

Poslovna suradnja

Pjevača se sada počelo povezivati sa zgodnom Slovenkom. Petar je navodno viđen u društvu Sonje Erčulj, vinske stručnjakinje koja radi za vinsku obitelj Puklavec u Prlekiji. Zajedno su viđeni u njezinoj rodnoj općini Dobrepolje.

shimmer fallback
shimmer fallback

Grašo je inače veliki ljubitelj slovenskih vinorodnih krajeva te je i privatno i poslovno posjetio nekoliko poznatih vinoteka, gdje je također nastupao u sklopu privatnih proslava.

shimmer fallback
shimmer fallback

U međuvremenu je Erčulj odgovorila i rekla da s domaćom zvijezdom surađuje samo poslovno te da privatno nisu povezani.

shimmer fallback
shimmer fallback
Play ponuda
Play ponuda