EMOTIVNA OBJAVA / Partnerica preminulog Marka Babića oglasila se povodom teškog dana: 'Bila je ostavinska... I trebala mi je koja njegova pametna'

Image
Foto: Instagram

Markova Partnerica Tina objavila je na Instagram story emotivnu poruku

27.10.2023.
11:44
Instagram
VOYO logo

Partnerica pokojnog arhitekta, autora bestselera i stručnjaka za marketing Marka Babića, arhitektica Tina Biloglav, objavila je emotivnu poruku tri mjeseca od njegove smrti.

Emotivna poruka

Markova Partnerica Tina objavila je na Instagram story emotivnu poruku povodom ostavinske rasprave, a naglasila je i da su točno tri mjeseca kako je Marko preminuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas je nešto težak dan. Danas je bila ostavinska. Pa je pala baš na 25. Pa su eto danas i tri mjeseca da ga nema. I trebala mi je koja njegova pametna riječ da zadržim glavu iznad vode", napisala je Tina uz obiteljsku fotografiju.

Image
Foto: Instagram

Story Tine Biloglav u kojem je obavijestila kako je bila ostavinska rasprava te točno tri mjeseci nakon Markove smrti.

Nakon toga Tina je dodala i story na kojem je napisala citat iz Markove knjige "Putovanje zvano igra".
"Negdje još dublje znao sam da ako drugačije i bude, one će biti dobro jer imaju nju. Ona će znati sve što treba napraviti. Znat će što bi tatuška htio i bit će spremna okrenuti svaki kamen da im to i da", stoji u citatu. Knjiga koja nije trebala imati kraj", napisala je Tina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Instagram

Tina Biloglav objavila na Instagram story i citat iz Markove knjige.

Tina tužila njegovu nakladnicu

Podsjetimo, Babić je preminuo u 31. godini nakon borbe sa sarkomom. Napisao je knjigu "Putovanje zvano igra", a želja mu je bila da je pročita što više ljudi. Naime, početkom listopada Tina je objavila da tuži njegovu nakladnicu Jelenu Kastaneti. "Prevarila ga je dok je umirao", rekla je Tina za Index. Nakon te situacije oglasila se i Jelena putem njezinog Instagrama gdje je priznala kako nije u dobrom psihičkom stanju zbog optužbi.

Image
Foto: Instagram

Marko Babić i njegova nakladnica Jelena Kastaneti

"Molit ću za razumijevanje moga izbivanja s društvenih mreža. Već neko vrijeme emocionalno i fizički nisam dobro zbog opetovanog zastrašivanja, zbog čega ne mogu raditi i bila sam primorana potražiti psihološku pomoć. Vama koji volite moje knjige, vama koji znate tko sam, vama koji kritički promatrate sve što se plasira, vama koji ste tu kad mi je neizmjerno teško, puno mi znači vaša podrška", oglasila se Jelena tada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska ima prvi u Europi program koji uz pomoć umjetne inteligencije dijagnosticira rak. Sada ga svi žele

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo