ZBOG OVOG JE IŠAO NA AUTOOTPAD / Parodija Dalibora Petka na Kylie Minogue završila u hit emisiji, a onda ga je i ona kontaktirala: 'Nisam mogao vjerovati'

Image
Foto: YouTube
28.9.2023.
8:18
YouTube
VOYO logo

Voditelj Dalibor Petko (45) je u srpnju snimio svoju parodiju na spot pjesme "Padam, Padam" Kyie Minogue, koju je podijelio na TikToku, a video se pojavio čak i u australskoj emisiji The Project.

"Nisam to očekivala. Mislila sam da TikTok nije za mene. Postalo je jasno da zajednica odlučuje, ono što oni vole", odgovorila je Kylie u emisiji "The Project", na pitanje voditelja Waleed Alyja je li očekivala da će spot njezine pjesme 'Padam, Padam' postati viralan na TikToku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon izlaska spota počele su se prikazivati improvizacije fanova, među kojima je bila i improvizacija Dalibora Petka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se Petko vidio na ekranu, ushićeno je podijelio isječak emisije na svom Instagram profilu.

Nije očekivao

"Ono kad se pojaviš u jednoj od najgledanijih australskih emisija usred intervjua s Kylie Minogue", pohvalio se Petko.

On je parodiju podijelio na Instagramu početkom srpnja ove godine, a objavu mu je komentirala Kylie Mingoue koja mu je ostavila emotikone koji plaču od smijeha, srca i puse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam ga ni vidio odmah. Vidio sam da je video postao viralan. Gledao sam gdje se najviše gleda. Fascinantno mi je bilo da se sada na listi pojavila i Amerika. To mi se još nije nikada dogodilo. Ranije sam radio videa za Eurosong i bili su viralni po Europi, najviše Poljska, Finska, Velika Britanija. Išao sam pogledati komentare i onda sam vidio da se ona javila. Nisam mogao vjerovati da mi se javila. Kylie je ipak jedna velika dimenzija", otkrio je Petko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To nije očekivao jer je pjesma poprilično popularna na društvenim mrežama.

"Nisam mogao vjerovati da je primijetila moj video. Govorili su mi da je moguće, a ja nisam vjerovao. Izvan sebe sam", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasaPetko je otkrio i gdje je snimio parodiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za ovu parodiju sam išao na autootpad. Najteže je bilo pronaći automobil na koji se mogu popeti. Ako ga skršim da nije neka šteta. Ljudi u Zaprešiću rekli su mi da mogu na bilo koji", rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO: Pamtite li ovaj ritam? Genijalna parodija na Massimovu pjesmu koja je trenutak pogodila žicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo