CURE DETALJI NOVOG DOKUMENTARCA / Pamela Anderson progovorila o nevjerojatnom trenutku kada je saznala da ju je bivši dečko prevario: 'Bila sam užasnuta!'

Image
Foto: Profimedia

Hollywoodska ikona Pamela Anderson progovorila je o svom životu, ljubavima i karijeri u novom Netflixovom dokumentarcu 'Pamela, A Love Story' koji bi trebao biti emitiran 31. siječnja

24.1.2023.
19:13
Profimedia
Play logo

Američka glumica Pamela Anderson otkrila je da je uhvatila bivšeg dečka kako je vara nakon što ga je vidjela kako "pere penis u sudoperu". Ikona "Baywatcha" progovorila je o svom životu, ljubavima i karijeri u novom Netflixovom dokumentarcu "Pamela, A Love Story", koji bi trebao biti emitiran 31. siječnja 2023. Novi dokumentarac intiman je i humanizirajući portret jedne od najpoznatijih svjetskih plavokosih bombi i prati Pamelin život i karijeru - od djevojke iz malog grada do međunarodnog seks simbola, glumice, aktivistice i brižne majke.

shimmer fallback
shimmer fallback

U dokumentarcu se može čuti kako Pamela objašnjava kako je cijeli život uvijek vodila dnevnik jer je "željela zapisivati stvari u slučaju da ih zaboravi". Jedan trenutak koji je dokumentirala bilo je njezino putovanje u Vancouver nakon završetka srednje škole u kasnim osamdesetima, gdje je ubrzo upoznala novog dečka i preselila se, piše Daily Star.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LUDA ZA 'BAYWATCH' BOGINJOM /

Kirurgu platila 640.000 kn da od nje napravi Pamelu Anderson: 'Obje se izražavamo kroz seks'

Međutim, Pamela je ubrzo shvatila da on vjerojatno ima aferu: "Imao je aferu s nekim. Kada vidite svog dečka kako pere penis u sudoperu, to je znak da vjerojatno ima aferu. Zapisala sam, 'pere penis u sudoperu'. Sumnjivo."

"Gledajući unatrag, smiješno je, ali u trenutku si užasnut", dodala je.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo