Princ Harry (36) u podcastu Daxa Sheparda "Armchair Expert" rekao je kako je razmišljao o napuštanju kraljevske obitelji kada je bio u 20-ima te je ispričao da je njegov otac Charles zahladio odnose s njim nakon intervjua s Oprah Winfrey.

On u svojim izjavama nije štedio Charlesa, pa je za njegove odgojne metode rekao da je na njega prebačen "ciklus" "genetske boli i patnje". O tome su se ubrzo neslužbeno oglasili iz Buckinghamske palače, piše Cosmopolitan.

Neimenovani izvor je novinarki Rebecci English, koja prati kraljevsku obitelj, rekao: "čini se da Harry i Meghan Markle grade karijeru pričajući o prošlom životu, a to ne pomaže".

"Čini se kao da njih dvoje nikada ni za što nisu krivi", dodao je izvor, misleći pri tome na stalne optužbe na račun kraljevske obitelji.

Podsjetimo, Harry je u podcastu Daxa Sheparda pojasnio da nikada nije htio "posao princa" zbog iskustva svoje majke, princeze Diane. Bojao se je da će se povijest ponoviti. Harry i njegova supruga Meghan Markle prošle su godine napustili kraljevske dužnosti te su započeli novi život u SAD-u sa sinom Archiejem.