NEMA VIŠE TAJNI / Otkriveno tko je misteriozni muškarac s kojim se Severina provodila na koncertu Ane Nikolić: Djelovali su vrlo blisko

Image
Foto: Pixsell/ Vjeran Zganec Rogulja
Image
Foto: Pixsell/ Vjeran Zganec Rogulja

Kad je mladić primijetio da njega i Severinu fotografiraju, odmah se odmaknuo od nje i otišao iza pozornice

9.3.2023.
15:30
Pixsell/ Vjeran Zganec Rogulja

Pjevačica Severina Vučković (50) bila je na koncertu Ane Nikolić u zagrebačkom Mintu, gdje ju je paparazzo uhvatio u društvu nepoznatog muškarca. Sada su se po medijima pojavila nagađanja da je riječ o arhitektu iz Beograda Miri Mesihoviću.

Severina se još uvijek o tome nije oglasila te se točno ne zna kakav je njihov odnos, a na fotografijama koje je snimio Kurir djelovali su vrlo blisko.

Image
U NOĆNOM PROVODU /

Srpski paparazzo snimio Severinu u društvu misterioznog muškarca: 'Grlila je dvojnika bivšeg partnera, je li joj ovo novi dečko?'

Podsjetimo, Severina je u zagrebačkom klubu bila u društvu svog menadžera Tomislava Petrovića, prijatelja i suradnika Davora Grgina te producenta Filipa Miletića, a s njima je, izgleda, bio i Miro.

Image
Foto: LinkedIn/Miro Mesihović
Image
Foto: LinkedIn/Miro Mesihović

Pažnju privukao misteriozni muškarac

Najviše pažnje privukao je misteriozan muškarac, s kojim se Severina, prema pisanju Kurira, cijelu večer zaljubljeno gledala te ga grlila i nešto mu šaputala dok su pili, a pušila je i elektronske cigarete.

Da su uživali u razgovoru vidjelo se i po tome što su oboje bili nasmijani, a posebno im se svidjela pjesma "Mišo moj" koju su pjevali od riječi do riječi.

Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Kad je mladić primijetio da njega i Severinu fotografiraju, odmah se odmaknuo od nje i otišao iza, te joj više nije prilazio. Pjevačica je potom plesala i pjevala na sve Anine hitove koje je znala napamet i to zagrljena s Davorom i Filipom, s kojim su je mediji svojedobno povezivali u emotivnom smislu.

Samit
Versailles
Brak na prvu
Tajne vinove loze
Nestala
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbie u školi za princeze
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
ZLOGLASNI
Cijena strasti