Osim što je uspješna influencerica s gotovo 155.000 pratitelja na Instagramu, Žanamari Perčić (39), kojoj je ipak prvo zanimanje - pjevačica, odlučila je krenuti u pohod na strano glazbeno tržište, što se može zaključiti iz njezinih novih uradaka, koji su redom na engleskom jeziku.

Atraktivna Tučepljanka, koja je početkom godine ponijela titulu najljepšega tijela hrvatske estrade, snimila je videoisječak svoje obrade novoga hita Justina Biebera "Peaches".

"Dosta mi je da me se ometa! Navali, svibnju!", napisala je Žanamari u opisu snimke, u kojoj je pustila glas i demonstrirala svoje vokalne sposobnosti. Eh, da nije nabacila haljinu s ovolikim dekolteom, možda bi pjesma i došla u prvi plan.

Zapanjila i glasom i stasom. Sorry, Lille!

Ako "Peaches" još uvijek niste čuli u originalnoj verziji (što je malo vjerojatno), donosimo vam i nju pa usporedite i procijenite je li naša pjevačica vokalno nadmašila čak i kanadsku megazvijezdu.

U komentarima su pale brojne pohvale na ovaj cover talentirane Žanamari, a zapljeskala joj je čak i kolegica Lidija Bačić (35), koja sebe naziva "i stas i glas". Čini se da je dobila opasnu konkurenciju.

"Pisma dobila skroz drugi vibe, predobro!", "Koji glas", "Bravo, lipa", "Vrhunska izvedba", "Najlipša si u Hrvatskoj, druge neka pate", "Top bejb", "Wow, naježila si me", "Izgledaš odlično", samo su neki od komentara ispod ove objave.