Play ponuda

DEBAKL KAKAV SE NE PAMTI / Bivše E.T.-jevke izbacile duet pa navukle hejt: 'Ne znaš što je gore, outfiti ili pjesma. Kriza srednjih godina?'

Image
Foto: Instagram/andreaqubrick

Bivše E.T-jevke izdale su zajedničku pjesmu 'Revolveri' no Hrvati nisu oduševljeni ni zvukom, ni spotom, a očito ni pjevačicama

8.7.2021.
19:09
Instagram/andreaqubrick
Play ponuda

"Ja sam stvarno mislila da bude pjesma odlična. Obje imaju fantastičan glas, samo trebaju kvalitetnu pjesmu, isto tako i stilista. Jer ovo je baš seljačija. Žene tražite nešto bolje...", komentar je jedne youtuberice ispod spota nove pjesme Andree Čubrić i Lane Klingor Mihić imena "Revolveri".

“Danas su realizirane žene u četrdesetima s različitim interesima i uspješnim karijerama. Nije ih napustila strast za glazbom, naprotiv, osjećaju je više no ikad i u privatnim su druženjima zaključile da imaju još mnogo toga ponuditi u glazbenom smislu i da scena nije rezervirana samo za mlade cure”, najava je ovoga dueta i pjesme.

"Trebalo je ovo biti dobar život sa tobom", pjevaju cure. Nova pjesma bivših E.T.-jevki trebala je biti veliki hit s obzirom da je riječ o dvjema vrhunskim pjevačicama s puno iskustva. No, nije. Naime, od 20. lipnja kada je izdana stvar, spot na Youtubeu ima samo 52 tisuće pregleda, 897 lajkova te čak 1001 dislajkova. Djevojke to sigurno nisu očekivale, a ni nama nije jasno od kud takva navala negativnih komentara.

Odurni komentari

U najavi je stajalo kako svojim primjerom žele poslati poruku svim ženama da majčinstvo i zrelije godine ne moraju biti prepreka u ostvarivanju vlastitih želja.

"Revolveri neće biti “Polomit’ ću čaše od kristala”, ali hvala ti što ih voliš kao da jesu", napisala je Lana u objavi na Instagramu.

Pravi hejterski komentari nalaze se na samom vrhu popisa i bez sumnje privlače i najviše pažnje. Jedan komentator je čak napisao da je "čak i Jelena Karleuša slušljivija od njih".

“Kad zrele žene pokušavaju biti 20-godišnjakinje, onda to izgleda ovako", "Ovo je...u najmanju ruku preloše...Kužim da ljudi žele isfuravati neke svoje strasti...Ovdje nit pjevanja, nit muzike,a i tekst je infantilan", "Ne znaš šta je gore, outfiti ili tekst od 3 rečenice,. kriza srednjih godina?", "Ova pjesma je definicija riječi susramlje u Kljaićevom riječniku", "“Disala sam zrak” - jesu dotične uopće pročitale kaj će pjevati…pjesme trešnjevačkih mališana od prije 30 godina imaju više smisla i ritma!", pisali su im u komentarima.

Poslušajte i pogledajte njihov duet!

Play ponuda
Play ponuda