OBOŽAVATELJI ISPITALI ELLU DVORNIK: / Otkrila koliko je koštalo njezino vjenčanje u Las Vegasu, ali i misli li proširivati obitelj

Neki su se osvrnuli na ruksak s uzicom koji ima njezina kćer Balie, a koji je izazvao pravu raspravu na društvenim mrežama

28.2.2019.
9:08
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ella Dvornik na Instagramu je odgovarala na pitanja obožavatelja, a među njima se našlo i ono vezano uz njeno vjenčanje, sporni ruksak za Balie te hoće li s Charlesom raditi na proširivanju obitelji.

"Pročitala sam na netu da je vjenčanje u Las Vegasu jeftino. Je li istina?", glasilo je jedno od pitanja upućeno poznatoj blogerici.

"Vjenčanja kreću od 100 dolara na dalje. Naše je koštalo 900 dolara, ne uključujući put, hotel, odjeću i fotografa", odgovorila je Ella, a vrlo brzo su usljedila nova pitanja.

Neki su se tako osvrnuli na ruksak s uzicom koji ima njezina kćer Balie, a koji je izazvao pravu raspravu na društvenim mrežama.

I dok su neki bili zbunjeni njime te ne baš oduševljeni, mnoge mame su u potpunosti podržale korištenje praktičnog ruksaka.

Ellu su pitali i misle li ona i Charles imati još djece na što je Ella odgovorila kako bi rado imala još dvoje, a Charles još samo jedno. Ipak, kroz šalu napominje kako ne zna kako bi se nosila s troje djece pa bi morali biti cijeli dan na uzici.

Nama je od svega, pak, naurnebesniji odgovor bio na pitanje "Da li je Balie počela već pričati".

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali