DIŽE TEMPERATURU U DALMACIJI / Njemačka influencerica Magdalena žudi za domovinom, a mnogi žude za njenim fotkama

Image
Foto: Magdalena Keškić/Instagram

'Više puta godišnje idemo u Hrvatsku, čak i do pet puta. Nedostaje nam i svaki put se radujemo otići u domovinu', kaže Magdalena

30.8.2021.
6:47
Magdalena Keškić/Instagram
Play logo

Njemačka influencerica hrvatskih korijena Magdalena Keškić boravi trenutno ljetuje u Dalmaciji. Magdalena je iz Hockenheima i vrlo brzo se prometnula u jednu od brzo rastućih influencerica u Njemačkoj, čija se lista pratitelja na Instagramu povećava iz dana u dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za njezin je internetski biznis zaslužan brat Ivan koji se kao student ekonomije prvi počeo baviti Instagramom. Iako su i Magdalena i Ivan rođeni u Njemačkoj, promoviraju Hrvatsku kroz vlastiti brend odjeće.

"Cijeli život živimo ovdje, ali roditelji su nam se rodili u Hrvatskoj. Više puta godišnje idemo u Hrvatsku, čak i do pet puta godišnje. Nedostaje nam i svaki put se radujemo otići u domovinu", rekao je svojedobno Ivan, a Magdalena je dodala da njemačku glazbu do tamošnje pojave trap cajki nisu slušali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njih dvoje pokrenuli su vlastiti brend muške, ženske i dječje odjeće, ali i modnih dodataka s natpisima Hrvatska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije dvije godine počela sam i s Instagramom. Prvo sam stavljala normalne slike, pa sam sve više vremena i truda ulagala u to, bio mi je to hobi, a sad mi je posao. Brat i ja imamo i vlastiti brend gdje u Hrvatskoj prodajemo odjeću i super nam ide. Razmišljam pokrenuti i vlastiti brend", otkrila je Magdalena svojedobno za 24 sata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Ona ima 200 tisuća obožavatelja koji prate njezine objave i fotografije luksuznih brendova. Ima ormar pun cipela s potpisom Louisa Vuittona, Yves Saint Laurenta te torbica Dior i Prada. Njezin brat Ivan od Instagrama također odlično zarađuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo