NINA KRALJIĆ SE RAZBOLJELA: HDS / ne odustaje: "Ako je sama platila pjesmu, to je tek skandal!"

Pobjednica prošlogodišnjeg Voicea večeras neće moći prisustvovati dodjeli Porina jer se razboljela.

17.3.2016.
21:30
HRT

Nina Kraljić našla se u središtu skandala zbog pjesme kojom će predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu. Da stvari budu još gore, sad se i razboljela i neće moći doći na dodjelu Porina.

"Iznimno mi je žao, ali neću moći prisustvovati svečanoj ceremoniji dodjele nagrade Porin. Još jednom bih napomenula koliko sam počašćena nominacijama, za mene je to veliki uspjeh i priznanje, hvala vam. (Razlog nedolaska je isključivo zdravstvene prirode.) Sretno svim nominiranima i pozdrav divnom Splitu", napisala je Nina na Facebooku i dobila veliku podršku obožavatelja.

S druge strane, Hrvatsko društvo skladatelja nikako ne može prijeći preko činjenice da pjesmu Lighthouse nisu napisali domaći autori. Nina je pokušala objasniti da je pjesmu sama platila, no skladatelji u tome vide još veći skandal.

"Ne razumijem što je Nina mislila pod time jer ni u kojem slučaju niti jedan izvođač ne bi smio platiti pjesmu. Ako je Nina od bilo koga kupila pjesmu, to je puno veći skandal od ovoga o čemu mi sada razgovaramo", rekao je za RTLAntun Tomislav Šaban, glavni tajnik HDS-a.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali