NINA BADRIĆ OTKRILA INTIMNE DETALJE O SEBI: / 'Te čarobne riječi volim govoriti svim osobama koje su mi važne'

Nina je jako emotivna osoba koja svim dragim ljudima u životu ima običaj govoriti 'Volim te'

5.7.2019.
10:03
Instagram/Nina Badrić
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Naša pjevačka diva Nina Badrić ima zavidnu karijeru, a svoj privatni život drži dalje od znatiželjnih medija i javnosti. No, za Blic je otkrila što je to u životu inspirira te koji su joj najveći strahovi. Tvrdi da vjeruje u ljubav jer je ona pokretač svega dobroga na ovome svijetu.

Nina se baš ne brine oko starenja.

"Strah od starenja je normalan i prirodan, ali isto tako posve bespotreban, jer će nas sve jednog dana dočekati, plašili se mi ili ne. Plašim se nemoći, a ne starosti", otkrila je za Blic.

Stajališta je da treba pustiti stvari da idu svojim tijekom, da sazru do kraja. Ona uvijek čeka pravi trenutak, bilo da se radi o poslu ili privatnom životu. Inače je jako emotivna osoba koja svim dragim ljudima u životu ima običaj govoriti "volim te".

'Nisam konfliktna osoba'

"Te čarobne riječi volim govoriti svim osobama koje su mi važne, jer je potrebno dati do znanja najbližima koliko nam znače i kolika su nam podrška u novim borbama. Emocije su sastavni dio mojih dana i nemam problem pokazati što mislim i osjećam. Nisam konfliktna osoba, pa me nije tako lako naljutiti. Ništa čovjeku ne vrijedi ako nema mir u duši. To je najveće bogatstvo", rekla je za Blic.

Glasine o aferi s glumcem Slavkom Sobinom koji glumi u njezinom novom spotu odlučno je negirala.

"Ne zamaram se takvim pričama. Sretna sam da mi se pridružio u novom spotu. Mislim da smo odradili dobar posao te da je publika to prepoznala", rekla je.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali