NIKOLINA RISTOVIĆ NAKON PROŽIVLJENE DRAME: / 'Od tri postojeća slovenska kriminalca na svijetu naletiš na jednoga!

Nikolina tvrdi kako su im u vili ostale stvari u vrijednosti između 275 i 300 tisuća eura, a pokazala je i snimke vile

10.8.2020.
9:19
Instagram/Nikolina Ristović
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Voditeljica Nikolina Ristović, nakon što je sa suprugom Vidojem i kćeri Hanom proživjela pravu dramu na ljetovanju u Kaštel Starom, oglasila se na svom Instagramu te je pratiteljima dala do znanja da je dobro, a čak se i našalila na vlastiti račun.

Nikolina je na fotografiji pozirala ispred kamene kuće odjevena u šarenu usku mini haljinu, a na glavi je imala crnu maramu na točkice. Neobičan styling upotpunila je crnim kaubojskim čizmama i pripadajućom torbicom.

"Rok me bejbe! Koji je najbolji vic o Hrvatima i Slovencima? Da od tri postojeća slovenska kriminalca na svijetu naletiš na jednoga!", napisala je uz objavu.

Izbačeni su iz vile

Nikolina je također objavila i crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu naslonjena na stijenu u plićaku mora.

"Ima dana kada morate zamisliti sunce koje vas obasjava. Uspjela sam. Toliko da žmirkam...", napisala je uz nju.

Podsjetimo, Nikolina je sa suprugom Vidojem, kćeri Hanom i njihovim prijateljima izbačena iz vile u kojoj su ljetovali u Kaštel Starom. Vlasnik vile, slovenski državljanin Rok Gale, tvrdi da su uništavali kuću te da ih je zato izbacio. Nikolina je, pak, uvjerena da se on htio domoći njihovog novca i dragocjenosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Voditeljica je s prijateljima za 20.000 eura iznajmila vilu u Kaštelama na dva tjedna u koju su stigli 19. srpnja. No, dvanaestog dana boravka, u noći s 30. na 31. srpnja, izbačeni su iz vile na ulicu pri čemu je intervenirala i policija koju je pozvala Nikolina jer je njezinog supruga Vidoja napao vlasnik vile. Hana je zbog stresa pala u nesvijest i završila na Hitnoj.

Video nadzor u vili

Nikolina tvrdi kako su im u vili ostale stvari u vrijednosti između 275 i 300 tisuća eura, a pokazala je i snimke vile.

"Uništavali kuću? Evo, tu su video snimci pa možete vidjeti kako izgleda devastirani interijer vile. Tako valjda Rok Gale želi opravdati razbojničku krađu kojom smo oštećeni za 270 eura tisuća eura gotovine i dragocjenosti koje su nam odnijeli iz vile. Držim da je Gale sve inscenirao kako bi se domogao vrijednih stvari i gotovine, a sumnjamo da je i agencija bila u sve to upletena. Ženu koja nam je trebala biti na raspolaganju 24 sata dnevno nije se nijednom javila, a i vlasnika agencije bi teškom mukom dobili.

Gale je bio jako dobro upoznat što imamo kod sebe jer je svaki dan dolazio u vilu, što je krajnje neuobičajeno i nije primjereno pa smo se žalili vlasniku agencije koji nam je rekao da je on malo specifičan iznajmljivač i da su ga smirili, ma što to značilo. Usto, interijer i eksterijer pokriveni su video nadzorom. Tri dana prije no što su nam zapriječili ulazak u vilu, a to je bilo svega 30 sati prije našeg 'check-outa', Vidoje je ukucao krivu šifru u sef koji se zablokirao pa je Galo otključao sef i vidio što je sve u njemu", rekla je za Dalmatinski portal koji je objavio snimke.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali