NIKA ANTOLOS O BORBI S PODMUKLOM BOLESTI: / 'Tijelo mi je bilo izgubljeno, noge su mi bile oduzete. Jedva sam disala...'

Otkako je saznala za dijagnozu, Nika se javno zalaže za legalnu upotrebu medicinskog ulja kanabisa koje olakšava simptome oboljelima od multiple skleroze

27.10.2020.
17:36
Instagram/ Nika Antolos Ruban

Pjevačici Niki Antolos prije dvije godine dijagnosticirana je multipla skleroza, teška bolest za koju još nema lijeka. Zadnji relaps imala u lipnju ove godine, a sada je za Gloriju opisala kroz što je tada prolazila.

"Moje tijelo je bilo izgubljeno, radilo je mimo svoje volje, noge su mi bile oduzete, vrtoglavice nenormalne. Oči su mi se okretale, od toga zaista nema ništa gore. Zbog toga tri noći nisam mogla spavati, a zbog napada na pluća jedva sam disala", ispričala je Nika. Dodala je da se nije odvažila na propisanu medicinsku terapiju. "Šetnja s djetetom i Biblija, to su moje terapije. Moji suborci po multipli sklerozi imaju istu priču, uzimaju terapiju ali onda imaju temperaturu, otoke na tijelu i niz popratnih simptoma", kazala je.

Otkako je saznala za dijagnozu, Nika se javno zalaže za legalnu upotrebu medicinskog ulja kanabisa koje olakšava simptome oboljelima od multiple skleroze.

"Krenulo je samo s time da noge ne osjećam, do pupka po mjesec dana i onda se počelo pogoršavati, sad ne vidim na lijevo oko. Svi ovi ostali simptomi, nemoguće ih je nabrojati. Toliko boli, konstantno svaki dan, umor, vrtoglavica, mučnine", opisala je pjevačica ranije svoje simptome.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali