Play ponuda

Nicole Kidman: Bila sam do pakla i natrag

shimmer fallback

Glumica Nicole Kidman progovorila je o braku s Keithom Urbanom. Tvrdi da joj je drago sto je pronasla istinsku ljubav, ali nadodala je i da je 'bila do pakla i natrag'.

1.9.2014.
9:11
Play ponuda

Nicole Kidman i Keith Urban vjencali su se kad je ona imala 39, a on 38 godina, a sad je glumica progovorila o njihovom braku te izjavila da joj je drago sto je pronasala istinsku ljubav.

'Keith uvijek kaze: 'Sretni smo sto smo se upoznali kasnije u zivotu. U tome je tuzno jedino to sto ne mozemo imati sestero djece zajedno, ali najbolje u tome je sto smo zavrsili sa svim drugim stvarima tako da smo sada potpuno u ovome sto imamo.' To je nesto najbolje sto mozete cuti od muskarca', izjavila je Nicole Kidman za The Edit.

Slavni je par nedavno proslavio osmu godisnjicu braka. Keith je svojoj supruzi tim povodom na koncertu posvetio pjesmu: 'Osam godina, draga. Ova pjesma je za tebe. Puno te volim', rekao je.

Nicole je ispricala da su tada dvije prijateljice sjedile do nje i komentirale na sto im je ona rekla: 'Hej, bila sam do pakla i natrag.'

Glumica se osvrnula i na teska vremena u zivotu. 'Ponekad treba proci kroz bol i depresiju. Mozda imate lose dane, ali zivot je kontrast. I to ce proci', rekla je.

A sto se tice toga kako ona i suprug provode vrijeme zajedno kad nemaju obaveze, rekla je: 'Gledamo America's Funniest Home Videos i reprize The Brady Buncha, takav je nas zivot.'

Play ponuda
Play ponuda