Play ponuda

VIDEO: / 'Sve ću učiniti za tog muškarca'

shimmer fallback

Nakon što je prošlog mjeseca preminuo otac Nicole Kidman, glumica je prilikom gostovanja u showu Ellen DeGeneres nahvalila svog supruga Keitha Urbana.

31.10.2014.
9:15
Play ponuda

Antony Kidman (75), otac glumice Nicole Kidman, preminuo je 12. rujna dok je bio u posjeti svojoj drugoj kćeri u Singapuru.

Nicole je o tom teškom periodu u životu progovorila tijekom gostovanja u showu Ellen DeGeneres. Morala se nositi s velikim gubitkom i tugom, a u tome joj je, kako kaže, najviše pomogao suprug Keitha Urbana.

'Bio je tako dobar prema meni devet godina, ali posljednjih mjesec dana, koji su bilo izrazito teški za mene, bio je nevjerojatan', izjavila je glumica.

'Svi mi u životu prolazimo kroz teške periode, ali da vas partner nosi, doslovno, fizički... bila sam shrvana. Sve ću učiniti za tog muškarca', nadodala je.

Glumica je rekla i da je zapanjena ljubavlju i da cijeni što su ljudi doprijeli do nje. Istaknula je da osjeća posebnu povezanost s onima koji tuguju.

'Shvatila sam da o tome ne govorimo dovoljno jer, u nekom trenutku života, svi ostanu bez roditelja i to je strašno', rekla je.

Ovom je prilikom otkrila da ona i suprug imaju poseban odnos i kad su razdvojeni fizički zbog poslovnih obaveza, svaki dan jedno drugome pišu ljubavna pisma.

//www.youtube.com/embed/9DrPJIzdZK8

Play ponuda
Play ponuda