Čuveni tenor, Luciano Pavarotti bio je poznat po nezasitnom apetitu, a Page Six je doznao da je popularni pjevač jeo tjesteninu u "Metu" kako bi ga "održala" tijekom nastupa. Inače, "Met" je bio omiljeno mjesto maestra koji je preminuo 2007. godine.
Špijuni kažu da je, dok je vodio turneju, njegov legendarni redatelj Peter Gelb rekao gostima:
“Često je držao tajne zalihe svoje omiljene tjestenine u krilu kako bi mogao odlutati s pozornice između arija i nešto prezalogajiti.”
Pokojni operni pjevač Luciano Pavarotti
Pokušaji mršavljenja
Godine 1976. krenuo je na dijetu uz pomoć medicinskog osoblja u Modeni, koje mu je dopustilo unošenje 1800 kalorija dnevno.
"Jedna šestina onoga što sam jeo. Ali ja mogu imati sve… Samo što sada sve mora biti malo”, rekao je tada za Times.
"Kad sam 1998. slavio 30. obljetnicu rada u Metropolitanu, smršavio sam 40 kilograma i mogu vam reći da mi se glas bio popravio. Kasnije sam opet počeo jesti. To mi je velika mana koja polazi iz mozga, povezana je sa strahom i ni deseci specijaliziranih centara nisu mi mogli pomoći. Dijete su uspješne dok sam na klinici, ali čim izađem, vraćam se poroku", kazao je Pavarotti za talijanski list "Corriere della Sera" 2004. godine.
Bogata karijera
Luciano Pavarotti proslavio se u SAD-u nakon izvedbe "La Fille Du Régiment" 1972. u slavnoj dvorani "Lincoln Center". Stekao je svjetsku slavu kao jedan od “Tri tenora”, uz Placida Dominga i Josea Carreru, a također je izazvao senzaciju kada se pojavio u prvom “Live From The Met” 1977. godine.
POGLEDAJTE VIDEO: Una Zečević Šeparović: 'Velik broj podrške - to je jedan od razloga zašto žrtve ne prijavljuju'