Play ponuda

Nezadovoljna Nicole Kidman suprugu postavila ultimatum

shimmer fallback

Čini se da Nicole Kidman (46) nije zadovoljna sa svojim brakom pa je navodno suprugu Keithu Urbanu (46) postavila ultimatum.

10.6.2014.
14:29
Play ponuda

'Nicole želi da Keith uzme godinu dana slobodno kako bi joj dokazao da još uvijek želi ulagati u njihov brak. Rekla mu je da odustane od zakazivanja koncerata u 2015. godini. Ako tako ne učini Keith neka slobodno otiđe i više se ne vraća', izjavio je neimenovani izvor za National Enquirer.

'Keith se opire njenom zahtijevu i na njihov brak počinje gledati kao da mu je došao kraju. U privatnosti, to je za njih rat koji nikad ne prestaje. Nicole strahuje da bi se Keith mogao vratiti opijanju i drogiranju. Keith vjeruje da je Nicole veća zvijezda neko što će on ikad biti. Boji se da bi ga obožavatelji zaboravili ako prestane s turnejama i trenutno se nalazi na raskrižju. Nicole inzistira na tome da Keith pauzira s turnejama ili je njihov brak gotov. Jasno mu je dala do znanja da nema pregovaranja', nadodao je izvor.

Njih dvoje su u braku od 2006. godine, a ne tako davno strani su mediji pisali o tome da su njih dvoje pred razvodom zbog stalne razdvijenosti, učestalih svađa i sve rijeđeg seksa.

Play ponuda
Play ponuda